VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

OM ATT LANDA

Direkt efter min herrejössesbrunch  i Sollentuna  i lördags hos Doreen tar jag mig till Lenita i Nacka. Lenita är varannanveckas förälder som jag. Fast hon har tre barn. Mimmie, Vincent och Tiffany som är nästan ett halvår äldre än Lennox. Så härligt att hon har barnvecka. Det betyder att jag får träffa barnen.

Lenita har styrt upp och fixat så fint och det är något speciellt att landa hemma hos någon som känner en. Grillat och goda viner. Sedan när hon lagt Mimmie och Vincent vid 21 sitter vi länge på hennes uteplats med ett glad rosé, tända lyktor och bara pratar.

Jag tar bussen in till Slussen. Hinner precis men jag får springa ner till Orminge centrum. Och sedan har jag sådan tur att min T bana till Slussen går inom två minuter så jag är hemma vid 1.45.  Två dagar senare flyger Lenita med barnen till Hannah i Marbella.  Här kan du se hur mysigt de har.

Jag har precis haft en tjej här som ska vara kattvakt lite nu och då. Hon bor nära. Tar 100 kronor för att komma hem och gosa med Loppan. Och i morgon kockan 12 har jag bokat klipptid i Farsta till honom. Och så kommer Lennox i morgon. För idag klev jag på min semester. Bilen står härnere på gatan, redo för Skara Sommarland på fredag.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *