VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HEJ FRÅN SNIPH

I samarbete med Sniph

Nu har jag doftat runt på de dofter jag fått från parfymtjänsten Sniph. Med mig hem har jag dofterna Woody Perfecto, vetiver, kaffe och läder samt Éau Magnetic med doft av hav, trä och citrus. Vi har pratat om Sniph tidigare. En enkel tjänst där man beställer hem exklusiva parfymer i små behändiga flaskor.

Du betalar 159 kronor i månaden, en prenumeration, och får en lyxig, utvald doft hem i brevlådan istället för att köpa en fullstor flaska fast man kanske inte är helt hundra när man står där i butiken och doftar.

Du väljer  en av sex kollektioner, eller så låter du Sniph bestämma åt dig. Alla dofter är exlusiva från välkända dofthus. och  har ingen bindinstid.  Så kul att bara unna sig och testa nya dofter i hur många eller få månader man vill.

Jag var lite osäker på vilken  kollektion som jag skulle välja först så tog deras  doftquizz som rekommenderade mig att prova Trending Now och de dofterna har verkligen  passat mig perfekt, är näst intill besatt.  Nu får du 50 kronor i rabatt på första köpet innan 7 juli med koden LOTTA.

  • Ny doft varje månad
  • Smart etui att ta med
  • Dofter utvalda av experter
  • Byt eller pausa när du vill
  • Ingen bindningstid
  • Fri frakt

Annons

Kommentarer


  1. Linda 1 juli, 2018 on 20:32 Svara

    Spännande! Klickade precis igång en prenumeration.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *