VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SLAPIANO

Det står mellan lunch eller jobba in den.  Ikväll ska jag bort på fest kl 18 så behöver gå från jobbet lite tidigare egentligen. Igår kväll var Malla hos mig. En gammal vän från Örebro. Vi umgicks mycket när Lennox var liten.

Hon kommer vid 19 och gick 01 i natt, jäkla skitunge, hon skulle inte upp 06 till jobbet. Skämt åsido, så väldigt mysigt. Hon är dock extremt katträdd och fryser till is så fort Loppan närmar sig.

Och han dras till henne som en magnet, tror han känner på sig att hon är rädd.

Och i tisdags möter jag upp det här gänget på Vapiano för middag. Shatilla, Maria och Klara.

Servicen är under all kritik. Väntar 50 minuter på en sallad och när väl maten är klar, är den kall, alltså min pasta hade skinn på tomatsåsen, brukar sällan gnälla men inte ok.

Blev dock kompenserade och behöver inte betala samt får en biljett med gratis mat men den glömmer jag på bordet.

Och nu har podden ”Kvinntervju” kommit. En väldigt bra samtal, tycker ofta att poddar är flamsiga och tramsiga. Men det här är ett långt avsnitt där vi pratade om alla mina liv. Om du vill lyssna. Klicka här för att komma till ACAST.

Det blir en intensiv helg. Fest  hemma hos Gladys ikväll. Födelsedagslunch hos Doreen i morgon och middag hemma hos Lenita på lördagkväll. Höll på att boka upp en fika med Lennart på söndag men hejdade mig. Det blir en dag hemma, storhandla och bara ta det lugnt.


Kommentarer


  1. T 29 juni, 2018 on 17:29 Svara

    Hej snälla?KAN du inte bestämma dig för att antingen skriva i presens eller i imperfektum. Det är så störande att läsa din blogg när du i ett och samma inlägg blåbär Hej vilt. Vill gärna följa dig men det stör mig så snart får jag nog ge upp trots
    att jag gillar din blogg för att inte tala om din bok? ?

    • Siv 6 juli, 2018 on 13:23 Svara

      Till T: Kan inte låta bli att skratta. Du klagar på att Lotta byter tempus – har du kontrolläst ditt eget inlägg? ”… blåbär Hej vilt”… Tala om att kasta sten och sitta i glashus! 😉

  2. Linda Johannisson 30 juni, 2018 on 22:30 Svara

    Hej Lotta! Älskar att läsa din underbra, härliga blogg! Du är så bäst. Var har du köpt din fina jacka i senaste inlägget? Den är så snygg!

    • vimmelmamman 2 juli, 2018 on 10:39 Svara

      Tack snälla! Den är från Jofama men väldigt gammal dock. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *