VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SOMMARPLANERNA

IMG_2193

Vilka planer har vi?

Vi åker till Skara Sommarland nästa vecka, över helgen och hoppas på sol och varmt. Jag har hyrt en bil i en månad under sommaren,. Har ännu inte besluta om jag ska leasa eller köpa ny. Sedan åker vi en kryssning 24 timmar med Birka, det är ju det bästa Lennox vet.

Sedan ska vi till Yasuragi Kids en natt. Två veckor har jag ledigt den här första vändan. Senare i augusti har jag två veckor till och då blir det Grekland. Har inte bokat ännu och bryr mig egentligen inte om var. Bara det är skönt häng med bra poolområde för Lennox. Enkelt, charter, låta sig forslas lätt.

IMG_2176

Det vankas både bröllopsfest i augusti (min bror) samt 100-års fest (Christian och Christina) i september.

Sedan tänker jag att jag vill till mamma i Örebro.

Vad ser du mest fram emot?
Att få varva ner. Komma ner i varv och helt stänga av jobbet. Inte så mycket som titta åt en kändis. Behöver en rejäl detox så ska verkligen fokusera på att komma ner i varv.

Vad kommer du köpa inför semestern?

Ingenting., Tror att Lennox behöver nya badbyxor kanske.

Vad kommer du äta?

IMG_7644

Sallader, mycket grönt. Grillat så fort jag kan.

Vad kommer du dricka?

Rosé, RedBull, iskallt bubbelvatten.

Vad kommer du ha på dig?

Collegetröja och lösa jeans.

Favoritsommardoft:

Clean ”Skin”, Esté Lauders klassiker ”Bronze Godess”

Vad oroar du dig för?

Att  jag ska krocka bilen jag hyrt.

IMG_7609

Den ultimata sommardagen:

Sova länge. Vara bland palmer och sand. Äta en lång hotellfrukost, bada, sova siesta mitt på dagen med AC på och sedan äta en mysig middag på någon liten taverna på kvällen. Promenera runt och ta en efterrätt någonstans. Läsa en bra bok innan jag somnar.

Hur kommer du minnas din semester sen i september?

Som varm, att hela sommaren blir såhär varm och fin. Att jag lyckades sätta jobbet på paus ordentligt. Att jag tog tag i mina vänskapsrelationer som jag varit rätt dålig på att odla, av olika orsaker. Att jag provat ett nytt sätt att förhålla mig till saker. Klicka här.

Vad är ditt viktigaste mål att uppnå under semestern?

– Igen, att återhämta mig. Och att vara mycket med Lennox. Verkligen försöka vara närvarande med honom. Och att ta dagen mer som den kommer. Måste sluta med att vara så ängslig och planerande.

Säga ja oftare än nej. Utsätta mig för risker även om det innebär att det blir failure, upp på hästen igen liksom. Sluta fega ur så förbannat.

IMG_7663

Ikväll kommer Malin Turander. Gammal kompis från förr.


Annons

Kommentarer


  1. Tina 29 juni, 2018 on 14:08 Svara

    Jösses vad mkt du har planerat, har aldrig hänt mig, vill ta dagen som den kommer. Det är semester för mig

  2. Mari 1 juli, 2018 on 21:09 Svara

    Låter som en mysig semester, kommer hända mycket roligt för Lennox ,ska du och Jonathan ha någon semester tillsammans själv ?

  3. Semesterblogglista | EvaEmma.com 2 juli, 2018 on 05:43 Svara

    […] Snodde en lista med frågor hos Lotta Gray. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *