VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LAZY LÖRDAG

Jag tar en promenad till Högdalen. Köper en gästsäng. Lennox har så mycket vänner hemma och trots att jag erbjuder dem min dubbelsäng vill de sova i hans rum.

Tar ett glas rosé medan jag gör klyftpotatis i ugn, en sallad och steker två biffar till Lennox och Leo som varit på bio.

De äter och försvinner efter 30 minuter för att sova hos Leo.

Stannar till på secondhandbutiken Andra varvet och hittar en fin kjol. 40 kronor, ett bra pris.

Loppan är varm. Måste raka honom, som förra året. Han fäller så mycket hår och eftersom han ligger nära mig, under täcket hela natten. ( jag har duntäcke och värmedyna) och hela lakanen blir fulla med hår.

Tog en så fin bild på Jonathan förra veckan.

Lennox ser man inte röken av. Han har sovit hos Leo hela helgen vilket lämnar mig i något slags vaccum.

Han är i en ålder där det är superviktigt att man som förälder är närvarande, fast han är frånvarande om ni fattar.

Att han inte kommer hem på kvällar till en tom bostad, att veta att någon finns hemma och att man är väntad på.


Kommentarer


  1. Margareta 17 juni, 2018 on 20:04 Svara

    Som någon tidigare kommenterat så känns det som om Jonathan inte längre är delaktig i ditt liv som tidigare. Förstår om det är jobbigt att kommentera men nu är det så tydligt. Tänker då att fördelarna med att ha en ” offentlig ” blogg är inte så stora. Tror att alla människor mår bäst av att ha ett privatliv ifred. Allt gott Lotta!

    • vimmelmamman 19 juni, 2018 on 17:13 Svara

      Hej Margareta. Varför tror du det. Jag delar och visar inte allt i min blogg. Dedt är massor av händelser, möten och skeenden som jag inte alls doumenterar. Det är inte ett dugg jobbigt att kommenentera om så vore fallet. Han var hos mig både i fredags och i lördags. Om du har Instagram så hade du kunnat se bilder från helgen på honom där. Kram Lotta

  2. Anna 17 juni, 2018 on 20:10 Svara

    Jättejobbigt med tonåringar ur det perspektivet, man är ”on call” men ska hålla sig undan. Figurera i bakgrunden men ändå vara närvarande.

    Tvingade med mig min 14 åring till sommarstugan en helg, var mest sura miner hela helgen. Och när vi väl kom hem tog det ca 45 min (lika lång tid det tar att duscha och göra sig i ordning) innan hon var iväg som en avlöning.

    Det sägs att de kommer tillbaka….

  3. Fransmedsvans 18 juni, 2018 on 00:24 Svara

    Jag har två svarta katter. Den ena är slank och blank medan den andra är lite rundare och har fluffigare päls. Jag har dock aldrig funderat på att raka dem. Är det bra att göra det? Rakar du bort all päls?

  4. Linda 18 juni, 2018 on 14:46 Svara

    Ja katter fäller väldigt i perioder, mina
    fäller mycket nu också. Du får borsta honom ofta och bada honom någon gång så borde det hjälpa. Sängen är nog bara att dammsuga dagligen.
    Om han är varm kan du ju köpa en kyldyna som ha kan ligga på.

  5. Carina 19 juni, 2018 on 15:55 Svara

    Så himla viktigt att man har ett eget liv när barnen blir stora. Jag tyckte det var jättejobbigt när de inte behövde mig på samma sätt längre. Vilken var min roll nu? Men sen kom jag på att nu hade jag ju jättemycket tid över för att skriva! En roman är klar och en uppföljare på väg.
    Jag tänker att du i takt med att Lennox blir allt äldre och alltmer självständig kan – om du vill – tillbringa mer tid i Afrika och med att hjälpa barnen där. Det känns som det är där du har ditt egentliga fokus och din stora passion.
    Carina

  6. Anna 21 juni, 2018 on 21:54 Svara

    Har en son i samma ålder. Kompisarna betyder allt. Du har så rätt, man måste försöka hinna visa att de är viktiga och omtyckta. Trevlig midsommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *