VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

NEVER ENDING STORY

Vi avhandlar det här med jämna mellanrum. Egentligen ska man väl tiga ihjäl det. För jag gör ändå som jag vill. Det fina med att vara en vuxen kvinna.

För man säger ju inte rakt ut vad man tycker om folk. Om de är fula, har fula kläder eller andra saker man inte gillar. Det lär man sig redan som barn.

Internet har däremot odlat troll som gömmer sig bakom tangentbord och kan spy galla lite till höger och vänster.

Den här kommentaren ovan, rätt klok och befogad. Någon vill veta hur jag ser ut innan behandling. Gott så, en relevant ställd fråga rent tekniskt.

Men sedan tappar man det. Går till lite fult personangrepp. Och även om det är lite inlindat i det något så när hyggliga, är det ändå ett personangrepp.

Jag klarar det. Om människor tycker jag är ful eller inte bekommer mig inte. Jag vet vem jag är och vad jag tycker om mitt utseende.

Men det kan finnas andra som tar illa vid sig av en sådan kommentar.

Och ja. Man får vara fåfäng. Man får vara både ful eller vacker eller mitt emellan, man får spruta hela ansiktet fullt med fillers eller operera brösten. Eller man får strunta i det och inte vara ett dugg intresserad ( fast det behöver man aldrig försvara)

Allt det där får man utan att behöva försvara eller förklara för någon.


Annons

Kommentarer


 1. Kia,ängeln Simons mamma 13 juni, 2018 on 18:46 Svara

  SUCK!!!! Du är du Lotta och gör som du vill….
  Jag är så trött på alla ”tyckare” Senast igår så sa en IQ befriad person till mej att nu har det gått så många år så nu ”tänker ni väl inte på Simon”näää det är väl klart att vi inte gör,vi fick ju ha honom i 13 år och det får väl räcka!!! Idiot säger jag,men än är ju inte siste idioten född….eller hur??Kramar Kia

 2. Fransmedsvans 13 juni, 2018 on 18:49 Svara

  Man får vara ful eller vacker, säger du. Men vem bestämmer vem/vad som är ful/fult och vad som är vackert? Kan du redogöra för vad som du tycker är fult?

  Det undrar

  Fransmedsvans

 3. Kerstin 14 juni, 2018 on 07:06 Svara

  Hej Lotta!
  Du är en väldigt vacker kvinna!
  Förstår inte varför vissa människor njuter av att klanka ner på andra!!! Beror nog på osäkerhet och avundsjuka.
  Hoppas att du inte blir allt för ledsen och istället kan fokusera på de positiva kommentarerna!
  Fortsätt att blogga – jag läser mer än gärna!
  Ha det gott!❤️ Kram Kerstin

 4. Maria 14 juni, 2018 on 08:43 Svara

  Fast ärr det sant!? Det är nog många som får underförstådda kommentarer kring att de INTE har BH fast brösten hänger. INTE klipper håret fast det ser ut som ett skatbo, INTE rakar sig under armarna eller på benen, INTE förstår hur de skall klä sig i olika sammanhang. Ingen slipper undan, iinte ens de som skriver slippriga,gnälliga, taskiga kommentarer.
  För övrigt önskar jag ALLA en härlig sommar

 5. Minna 14 juni, 2018 on 17:16 Svara

  Förstår inte varför hen måste skriva den typen av kommentarer som bara går ut på sprida elak negativ energi. Vad är syftet, att folk ska må dåligt? Troligen för att hen själv gör det men då är det hel fel metod. Egentligen skulle jag personligen önska att alla bloggar hade ett filter som stoppade dessa personer som bara är ute efter att kränka, förnedra och göra folk ledsna. Klart frågor ska kunna diskuteras men inte med elaka kommentarer.

 6. Jenny 14 juni, 2018 on 17:46 Svara

  Herregud! Så infernaliskt dumt inlägg.. Hejja dig Lotta! All min respekt till dig!

 7. Jenny 14 juni, 2018 on 17:48 Svara

  Alltså, jag menar ju förståss infernaliskt dum kommentar, inte inlägg..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *