VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MORS DAG OCH LÄKARMISSIONENS GALA

Herregud vilken helg. Vilket tempo.!Läkarmissionens gala i går kväll. Så fin och fantastisk gjord på alla sätt. Jag var där med Lina och Jonathan och Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam var programledare. Suveräna!

facetune_28-05-2018-17-01-32.jpg

Vi träffade Ann som delade ut pris och härliga Sanna Bråding som jag tycker ni ska följa. Det var bubbel och mat på Berns och röda mattan och fotografer och när Johan Lilja, director på Läkarmissionen sa ”Nu möts verkligen dina två världar” kunde jag inte annat än hålla med honom.

Jag brinner väldigt mycket, som ni vet, för det här och för mig, att Läkarmissionem har en TV-sänd gala är…. som mitt eget barn som ska ta studenten.

 

De hade pyntat med fantastiska färska blommor i Läkarmissionen färg lila. Den  den ”röda mattan” var lila istället för röd, kvällen till ära. Av alla tusentals röda mattor jag har jobbat på genom åren, så är det Läkarmissionen som har gala. Väldigt speciellt för mig.

 

Fina Lina som hållit i PR-arbetet med min bok och som har Penny som går i Lennox klass. Urtjusig. Bakom kommer Soraya och till vänster står sångerskan Sofia Kjällgren och författaren Sofie Sarenbrandt.

Men vid 13, tidigare på dagen var vi hos Jonathans mamma för att grilla och fira Mors dag. Här är Jonathan och hans lillebror Christopher och Lourdres förstås.

Fantastiskt väder och  så mycket god mat att grilla. Grattis igen Loudres! Love you!

 

Till min mamma i Örebro skickade jag blommor och Lennox kom upp i fem minuter för att lämna en liten present och kramas på pappaveckan. Vi mammor är fantastiska, världen över. Jag tycker verkligen det, desto äldre jag blir och desto mer jag ser av världen. Hur vi bär våra barn oavsett våra förutsättningar.

Stötta en kvinna, och det förändrar samhället.  Män i all ära men de allra flesta sätter sig själva i första rummet för det mesta. Deras egna behov går före barnen vare sig det kallas, jobb, golf eller nya kvinnor.


Kommentarer


 1. Annica 29 maj, 2018 on 13:15 Svara

  Stötta en kvinna och du förändrar samhället, säger du. Vilken kvinna pratar du om då? De flesta du lyfter fram i din blogg är redan framgångsrika, välkända kvinnor med egna starka plattformar. Många kvinnliga bloggare verkar, precis som du generaliserar om män, tyvärr bara sätta sig själva i främsta rummet. Om de inte tjänar något på det i form av intäkter eller gillande kommentarer.

  Jag trodde att du var en av dem som brydde dig på riktigt. Om dina kvinnliga läsare och att lyfta fram viktiga ämnen. Därför valde jag att skicka dig min bok, också för att du nämnt att du helst läser självupplevda berättelser. Jag förväntade mig inte mycket, men åtminstone ett tack. Det hade betytt mycket.

  Annars önskar jag dig allt gott, Lotta.

 2. Marie 29 maj, 2018 on 19:15 Svara

  Där beskrev du min x-man på pricken. Jobb, golf och ny kvinna.
  Kram till dig

 3. Fransmedsvans 29 maj, 2018 on 20:32 Svara

  Men vad kostar galan? Hade inte de pengarna kunnat användas bättre (förutsatt att ingen medverkande tar betalt och att ingen tar betalt för mat, dryck osv)?

 4. Gunil 29 maj, 2018 on 23:40 Svara

  Vi är vi mödrar fantastiska!
  Men är det inte lite underligt? Vi mödrar är ju de som allra oftast fortfarande ( och tyvärr) har huvudansvaret för att fostra våra barn.
  Varför sätter sig då våra söner ” sig själva först” då de vuxit upp? Varför kan vi inte fostra söner och döttrar att bli lika på det viset?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *