VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

RÅBIFF

Vädret är magnifikt. Jag är trött. Som vanligt.  Lunch i dag med min redaktör John, eller rättare sagt, han är ju inte min redaktör längre. Idag sågs vi på Urban Deli, Forum ligger väldigt nära.

John är glad. Han har köpt tomt ute i skogen i Gnesta, byggt sig ett hus och flyttar in augusti. Jag blir på riktigt avundsjuk. Jag har inga problem att se mig bo så alls men Lennox behöver närhet till sin pappa, vänner och skola.

John insisterade på att jag skulle äta råbiff. Det har jag aldrig gjort men man kan inte fega ur jämt. Det smakade inte så mycket faktiskt. Och så pratade vi lite boktankar, bara bollade lite. Synd och skam att gå och sätta sig på redaktionen igen i det fina vädret.

Jag fick med mig tre böcker av John, utgivna på Forum förstås. Kul, då jag planerat att köpa två av dem.

Men idag gjorde  jag ett viktigt vimmel. Project Nima som jobbar med barn i Ghanas slum. De hade ett event på Fotografiska, en auktion igår för att dra in pengar till projektet.  Det är ju inte så ofta vimmel handlar om sådant här.


Kommentarer


  1. Charlotta 9 maj, 2018 on 15:47 Svara

    Det ofta väldigt svårt att ladda upp din sida, ofta får jag bara upp din inl text o bild. Jag följer flera bloggar och det är bara din som har detta problem. Kanske för tunga bilder?

    • vimmelmamman 10 maj, 2018 on 13:15 Svara

      Hej Charlotta. Har mailat din fråga vidare. Kram

  2. Susanne 10 maj, 2018 on 09:35 Svara

    Hej Lotta! Tack för en bra och tänkvärd blogg! Ang din trötthet, har du kollat om du ev har B12-brist? Det är vanligt om man har opererat bort en bit av tarmen.
    Varma kramar Susanne

  3. Carro 12 maj, 2018 on 17:00 Svara

    Samma problem för mig.. jättesvårt att komma in på sidan.. Kommer till rubriken, men sen liksom blankt.. och det problemet har jag bara på din blogg. Tack för fin blogg. Läst varje dag i över 10 års tid nu.. kram ?

    • vimmelmamman 14 maj, 2018 on 18:45 Svara

      Har bett Aff titta på det. Kram

    • vimmelmamman 14 maj, 2018 on 18:46 Svara

      Tack snälla. Har bett AfF titta på det. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *