VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

30 APRIL

Jonathan, Richard, Calista, Erik. Karin, Embla, Micaela och Alexa.

 

Jag hoppades liksom över en dag. Valborg. Bjudna till Micaela och Erik i Nacka. Skönt. Hatar de här högtiderna som är familjeorienterade när man inte har barn. Man, läs jag, skvalpar bara omkring i något slags ingemansland.

 

Richard och Jonathan. Det var längesedan jag såg Richard. När man skjils, skjils man även från det gamla gänget. Hur fint det än låter att alla säger att ”så kommer det aldriiiig bli”.  Sedan handlar det om att själv odla relationer. Absolut och jag har varit ganska dålig på det av skäl jag inte vill skriva här av hänsyn. Men nu sågs vi, Richard och Karin.

 

 

 

 

Vi traskade bort till hoppbacken i sällskap av andra familjer på väg dit och jag sa till Jonathan att det ÄR jobbigt. Det blir så väldigt tydligt, det man förlorat, och då menar jag livet med Lennox på heltid.Sedan vinner man väl andra saker men som jag alltid sagt. Priset är på tok för högt kan jag tycka, att betala.

 

 

Här i Nacka finns ju inte så många jag känner. Annat är det i Enskede. Och väldigt, väldigt skönt.

 

 

Sedan gick vi tillbaka och åt den mest magiska sallad jag någonsin ätit. Erik hade lagat. Så fantastisk god med lax till. Vi drack några öl, Jonathans bror hämtade oss och för mig är ju det här familj på något vis.

 

 

 

Jag fick krama och bära på Alexa en stund. Tror ju alltid att jag inte är någon småbarnsmamma men finner mig alltid kånka runt på barn om de låter mig.

 

Mysig Valborg. 10 års revansch.


Kommentarer


  1. Kia,ängeln Simons mamma 3 maj, 2018 on 18:58 Svara

    UNDERBART Lotta att du fick livet tillbaka.För oss är det också tio år men på annat vis.Då förlorade vi Simon…men livet behöver levas hur som helst.Min coloncancer har ju varit lugn hittills och lilla,söta,glada goa barnbarnet är ju nu det bästa.Livets efterrätt sägs det ju om barnbarn och jag kan hålla med.Hon är nu 16 månader o springer o jagar vår älskade katt.Hon säger ”BAO” som ju betyder mjau.Vi skulle till Rhodos nästa vecka med det är avbokat för jag har klantat till det o brännskadat en fot.Äldste sonen säger att snart har jag väl eldat upp katten::::Fyy Kramar Kia

  2. Helena 3 maj, 2018 on 20:50 Svara

    Det är precis så. Alltid en saknad som gnager. Man är inte hel. Det fattas en pusselbit♥️

  3. Marga 4 maj, 2018 on 09:05 Svara

    Sååå gott det ser ut! Vet du vad som finns i salladen? Förutom det man ser :-) . Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *