VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LÄNGTAN

img_0604.jpg

Tack för era fina kommentarer och tankar kring varannanveckas livet. Det känns bra på något vis att inte vara ensam i de här tankarna. Men ingen verkar prata så mycket om det. Det finns poddar och böcker som lovsjunger det nya, härliga livet där man ena veckan kan göra precis vad man vill och andra vara mamma.

Jag önskar att jag vore där. Och jag ÄR ju där men inte mentalt. Jag sätter bara den ena foten framför varandra och gört för jag ska och borde. Men mentalt har jag knappt kommit någonstans.

img_0607.jpg

Och vi måste separera det här. Det har alltså ingenting att göra med Threst, att det är någon sorg över oss eller att jag blivit lämnad. För så är det inte. En sorg över att inte kunna hålla ihop en familj, med allt vad det innebär för ett barn. Ja, absolut. Men Threst och jag var och är  helt färdiga med varandra.

img_0605.jpg

Nu börjar jag längta efter uteplats. Fan att jag inte vara kan vara nöjd i det jag har. Men hela min kropp skriker efter en öppen dörr, utemöbler, en grill, stora krukor med planterade blommor, trädäck.

Det första jag kommer göra OM och NÄR och VAD nu det här arvet kommer ge. Är att köpa ett hus/radhus/lägenhet med uteplats.

img_0602.jpg


Kommentarer


  1. Per 20 april, 2018 on 20:52 Svara

    Nu börjar de små grå jobba. Jag har faktiskt en uteplats, rätt stor dessutom. Och grill finns. Men det saknas någon som tar tag i det och fyller ut den med liv.
    Har du tips på att lösa det problemet?

  2. Lina 20 april, 2018 on 20:55 Svara

    Det är nästan 5år sedan jag blev lämnad av min exfru. Jag trodde jag skulle dö av sorg över inte få träffa mina barn varannan vecka. Jag grät varje dag när dom inte var här de 3första åren. Men nu nästan 5år senare har jag kommit längre och mår igen bra. Jag tycker tom det är skönt att vara ensam. Alla är vi olika. Det tar olika lång tid för alla om det ens nånsin känns helt ok för alla. Men låt det göra ont. Gråt. Sök tröst. Och det är tillåtet att känna sorg över att allt inte blev som det var tänkt. Att du inte fick det du ville. Du har en helt fantastisk son. En väldigt fin pojkvän i jonathan och det bästa av allt, du har dig själv. Du är viktigast i ditt liv. Tänk på dig själv.
    Du är en fantastisk människa. ❤
    Kramar Lina

  3. Kia,ängeln Simons mamma 20 april, 2018 on 21:00 Svara

    oj,oj Lotta vad rätt du har i saknaden av grill,uteplats,härliga lounge möbler och en öppen dörr för katten att komma och gå igenom….det är svårt att vänja sig av med något underbart som man har haft.Men det kommer säkert igen….längtan blir så klart större nu när det blir finare väder. Jag har inte bott i lägenhet sedan 1980 och då blir man bortskämd. Mannen likaså,han brukar skoja med mej att du skulle aldrig kunna bo i lägenhet med din nojjighet.Du skulle fråga grannen om vad som sker när du ev hör dom spola i kran eller toa…ja,ja lite överdrivet kanske.Vem vet det kanske blir annorlunda när man blir äldre.Men det gäller att leva här och nu.Mycket viktigt att tänka på att förverkliga.Låt helgen bli vad du önskar ,inte vad andra tycker…kram Kia

  4. Åsa 21 april, 2018 on 22:58 Svara

    Vill bara säga att din jacka är helt underbar! ?

  5. Cath 22 april, 2018 on 07:39 Svara

    Då barnen var små bodde vi i hus en kort period, det var en dröm ett projekt som skulle förverkligas. Väl på plats fanns det ingenting kvar att drömma om och därefter separerade vi. Jag tyckte aldrig om huslivet, alla hade full koll på en, visste om man var hemma eller inte. På vintern då det var mörkt ute såg man rakt in men som boende kunde man inte se om någon stod utanför och kollade in. Jag är ingen ”villaunge” så kanske var det därför. Älskar bo i lägenhet, helt privat och ringer det på dörren och jag inte vill öppna så gör jag inte det!

  6. ulli 22 april, 2018 on 18:27 Svara

    Jag tror man måste få sörja att det inte blev som man tänkt sig. Inte ett liv med mannen man hade men det där kärnfamiljslivet med sitt/sina barn. Det livet måste man få sörja förlusten av.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *