VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

LUNCHMÖTE PÅ RICHE

Lunchmöte på Riche. Tar deras klassiska köttbullar och en Ramlösa. Jag kommer att inleda ett samarbete med ett relativt nystartat företag som jag tror ni kommer gilla. Känns bra och trovärdig. För mig är det viktigt att det känns ”jag” och att det också förstås gynnar er som läser mig.

Att ni kan dra nytta av samarbeten ifråga om rabatter eller andra fördelar. Grundaren i mitten, Henrik,  hade läst min bok, för han vill göra researchen om mig, hahaha. Jo, han vill alliera sig med någon han också känner att han ”känner”.

Med var även Tove och Josephine som tar hand om fakturering, skatt och att allt går rätt till. Och syr ihop det hela

En cafe latte hann jag med innan jag var tillbaka på jobbet igen för att avsluta en artikel om Bingo Rimér.

Och bok ja. Jag ställde en fråga på Instagram, där man fick svara ja eller nej. Och de flesta kan tänka sig en ny bok Nu ska ju inte följarna bestämma men hade siffan varit omvänd, alltså 84 %som INTE vill ha bok. Ja, då får man ju verkligen ta sig en funderade på det.

 

Tack för tips på skavsår. Ni är så jäkla bra på det där. Nu ska jag till Apoteket och köpa Compeed, silvertejp och sådan där hudfärgad tejp.


Annons

Kommentarer


  1. Fransmedsvans 16 april, 2018 on 18:07 Svara

    För bästa resultat: använd plåstret/Compeed INNAN skavsåret är ett faktum.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *