VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

60-ÅRS KALAS

 

img_0467.jpg

Tanjas kärlek Lasse fyller 60 och vi tar oss till båten Borgila på Söder Mälarstrand. Så himla trevligt ovh generöst med sittande middag, många tal och massa härliga människor.

Festen började redan klockan 17 vilket tant Lotta gillar. Det blir inte så himla sent då. Trots det gick jag upp ur sängen först 15:45 efter att ha ätit pizza liggandes i sängen. Så utomordentligt slöseri på en hel dag men så jäkla skönt.

Man ska lyssna till det man vill och inte hålla på med en massa måsten, om man inte absolut måste. Äh, ni fattar.

Har sovit hos  Jonathan i natt men kom hem vid 17 och blev sittande i soffan. Ken messade och frågade om jag ville ha gratisbiljetter till hans akustiska spelning på Konserthuset ikväll, han avslutar sin turné. Men jag hade familjemöte hemma hos Threst med Lennox så Jonathan gick.

unnamed-16

Och har skavsåret från helvetet. Öppet, köttigt sår på ena hälen så jag fick ta mig från Jonathan genom att trampa ner bakkappan på mina nya skor. Så otroligt smärtsamt.

Bästa Lasse, trevligare och snällare man får man leta efter. Glad att Tanja och han funnit varandra.

unnamed-15

Och Tanjas son Figaro tog emot alla gäster tillsammans med en kompis. Tanja och jag skilde oss nästan samtidigt, hon ett halvår senare från Gert. Och så bloggar vi på samma portal, Allt för föräldrar.

unnamed-13

Foto Åza Brennader

unnamed-14

Foto:Åza Brennander: Tove, Lena, Åza och Cecilia

Så vad kan man säga om den här helgen? Fest och sovit. Lite tonårsfasoner över det hela. Men man kan inte vara jobba, jobba och vara så supervuxen jämt.


Annons

Kommentarer


 1. Berit 15 april, 2018 on 21:07 Svara

  Hallå! Sätt comfeel platta på skavsåret om det är rent. Låt den sitta i flera dagar. Finns att köpa på abotek. Har egen erfarenhet av detta vid fjällvandring.
  Berit Sjuk.sköt-

 2. Marie 15 april, 2018 on 22:04 Svara

  Aj aj, din häl såg inte för rolig ut! Har haft sånt själv, det finns bra grejer på Apoteket att sätta på som skydd! Tror att det heter Compeed!

 3. LN 15 april, 2018 on 22:45 Svara

  Helt rätt, känner man att man behöver sova, slappa och ”bara vara” så skall man bejaka det (om man har möjligheten givetvis) och inte ha dåligt samvete för att man väljer att softa istället för hetsa! Men skoskavet…compeed el liknande kan du väl inte ha missat? Smacka på ett sånt plåster och skoskavet känns inte längre.

 4. Lars N 15 april, 2018 on 23:18 Svara

  Skön helg, jo ett tips om man har nya skor eller skall gå en sträcka. Använd dubbla strumpor, tunna fungerar det med då blir det ingen friktion. Funkar med ett tunt plåster eller hudfärgad sårtejp. Den sista sätter man på foten och på insidan av skon, helst med en strumpa…

  Gammalt armetrick

  Jisses man är gammal. .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *