VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

LUNCH AV HANDELSBANKEN

 

 

 

Jag har tagit tag i några bitar i mitt liv. Allra sämst mår jag när saker inte är avprickade och bara ligger. Så att byta revisor har stått på agendan länge. Hon heter Sara och är helt fantastisk , ville ha någon som har koll på den här gråzonen med samarbeten på blogg och instagram, fakturering kring det så det blir korrekt. (Den förra tjejen var också bra)

Men det är inte Sara du ser på bilden.

Det är min bankkontakt Elizabet på Handelsbanken som ville ses och bjuda på finlunch. Så fantastiskt tänkte jag som var tvungen att ta mig till mitt kontor i Solna för att skriva på papper så den nya revisorn kan komma åt mitt skattekonto annars. Men Elizabet tog sig in till stan istället.

Och så ville hon ha min bok också. Jag är ju varken rik eller någon storkund men det var superrevligt att bli bjuden av banken på lunch och vi fann varandra direkt. Dessutom är Elizabet från Örebro så det kunde inte bli annat än bra.

Nu har jag två personer i mitt liv som hjälper mig med det där jag hatar och är dålig på. Min filosofi är att man ska outsourca om man kan. Sådant man inte är bra på. Jag är grym på massa annat. De här två klipporna kan SIN sak. Perfect match.

Nu ska jag en snabbis på releasefest av min vän Caroline Engvalls bok ”Judasvaggan”. Barnvecka och jag gillar inte att styra saker då.

 

 


Annons

Kommentarer


 1. Fransmedsvans 12 april, 2018 on 18:01 Svara

  Jag har en revisor som deklarerar åt mig och en personlig bankkontakt på Nordea som tar hand om lån, fonder och liknande. När det gäller det ekonomiska, bör man anlita personer som KAN.

  Själv är jag bäst på att göra av med pengar. Andra får sköta det jag inte greppar.

 2. Nina 13 april, 2018 on 15:51 Svara

  Alltså, jag måste för en gångs skull kommentera något ytligt!
  Du, ditt hår och de där glasögonen….
  Perfect match helt enkelt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *