VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

JAG ÄR NOMINERAD!

Skärmavbild 2018-04-08 kl. 17.33.12

Jag är nominerad i två kategorier på årets ICONFEST!!! Bland unga, kända stora Instakonton och bloggar. Årets sociala impact-Att man har ett socialt budskap för mitt ständiga berättande om framför allt barn i andra delar av världen, samt  i kategorin Årets blogg.

Det är förstås superroligt om du vill rösta på länken här. Och sedan bara trycka på den rosa knappen.

Vi lever i en tid då det börjar bli viktigare att förstå ”vem” som står bakom ett varumärke, då marknadsförare alltmer förlitar sig på internet för att nå ut till sina kunder. Som en följd av detta blir influencers allt oftare varumärkens ansikte utåt runt om i världen.

Unknown-5

Underhållningsindustrin förändras konstant och har bevisat att vi måste på ett tydligare sätt betona vikten av influencers. Det bästa sättet att göra det är att berätta deras historier och vilken påverkan de har

Så vad vi än tycker om fenomenet influncensers så verkar de vara här för att stanna.  Men jag föredrar nog att kalla det för inspiratörer istället.

 

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *