VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FREDAGENS SYNDER

Jag vet vad jag är bra på och inte. Sallader, det har min mamma lärt mig. Vi hade alltid en sallad till maten när jag var liten och det har jag burit med mig. Oftast handlar det om texturen, att blanda olika texturer som nötter, alltid rostade, Feta eller mozarella samt ruccoladsalad oftast. Flingsalt och citronolja samt balsamico. och koriander på toppen.

Loppan mår ok. Men är väldigt, väldigt gosig. Ligger hela nätterna på min kudde, nära mig, ibland går han upp för att kissa eller äta men oftast ligger han så hela natten. Ibland med huvudet på min arm.

Elaine skickade den här bilden med fina lovord om min bok.Och så skrev hon ett långt inlägg på sin blogg.

Satfläsk också att Lill-Babs gått ur tiden. Så himlans härligt, de få gångerna vi setts. Men tänker samtidigt att hon hade hög ålder, fick vara med in i det sista och haft en fatnastiskt liv. Men det är förstås alltid tråkigt när människor försvinner.

Lill babs jag

Lennox kommer på söndag. Han är ju med Threst och åker skidor. Nästa vecka får jag hem honom. Och ja. Ni vet ju att jag inte kan skriva så mycket här om längtan efter honom. Han läser bloggen ibland. Och han ska inte bära min saknad.

Nu, köpa kattmat, blommor, kaffe och en matta till Lennox rum. Jafg har haft en så sjukt stressig vecka. Ikäll ska jag sätta mig och skriva ett brev om en 16-årig cancersjuk pojke vars enda räddning är en svindyr behandling i USA.

Hon behöver hjälp att författade ett brev för att kunna samla in pengar. Och vissa viktiga saker är viktiga. Då måste man hjälpa om man kan.

 


Kommentarer


  1. Fransmedsvans 6 april, 2018 on 21:53 Svara

    Svart katt = stilig katt.

  2. Pilla 7 april, 2018 on 08:12 Svara

    En stilla undran bara och hoppas verkligen inte att jag låter frågvis. Vill inte vara en av bitterf-orna som kommenterat förut ?

    Har Loppan fortfarande problem med sina öron? Han riktar dom rakt ut samt att han är ”smutsig” i örat …

    Sallad är gott men själv är jag otroligt dålig på att komma på några kombon så det blir bara sallad, tomater och gurka ?. Ser gärna ett inlägg någon gång med olika sallader från dig eller din mammas recept så man får inspiration ?. Ha en härlig helg.

  3. Linda 7 april, 2018 on 14:06 Svara

    Min gamla katt blev oxå gosig och skulle ligga på kudden. Det visade sig att det var sköldkörteln det var fel på. Det gick så snabbt trots medicinering, hon tappade vikt och fick avlivas. Kanske skulle kolla det och njurar, det är en gammal herre.

  4. whoah this blog is magnificent i really like studying your articles.

    Keep up the good work! You know, many individuals are looking round for this information,
    you could aid them greatly.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *