VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EMMA BEHÖVER OSS!

9Ddeq6xTFYE7qFMUWoldv1HZW1k

Jag  möttes av ett rop på hjälp från Emma i Uganda. Såhär skrev hon på bloggen och om du kan avvara några kronor skulle både hon och jag bli fantastisk glada.

Skärtorsdag, våra barn och ungdomar är lediga och laddar inför det stundande påskfirandet. Själv sitter jag och försöker planera ett så trevligt sådant som möjligt med lekar och andra aktiviteter. Men det är svårt att fokusera på roligheter.

Vi är nämligen just nu i ett väldigt spänt ekonomiskt läge med skolavgifter som ska betalas, nya skor som i princip alla är i behov av (och varit lovade alldeles för länge) som måste inhandlas tillsammans med alla de andra utgifter vi har här för att få verksamheten att gå runt. Hur jag än vrider och vänder på det kommer jag till samma slutsats; det kommer inte att gå om vi inte får in mer pengar.

 

Skärmavbild 2018-03-30 kl. 19.49.07

Vår budget är fortfarande cirka 50 000 kr per månad. Från våra fasta givare får in ungefär hälften av den summan. Resterande kommer från engångsgåvor skänkta av privatpersoner, företag, Rotary- och Lionsklubbar, skolor, församlingar osv. Vi vet dock aldrig om, när eller hur mycket det kommer att bli.

För det mesta klarar vi oss men ibland hamnar vi i lägen där vi helt enkelt inte får det att gå ihop utan en extra “knuff”. Just nu befinner vi oss precis i en sådan situation och det är därför jag skriver till Er. Ni som följt oss länge vet att jag inte tycker om att behöva be om pengar och jag vill att ni ska veta att jag aldrig gör det om det inte är absolut nödvändigt.

Som jag sagt många gånger förut är det under devisen ”många bäckar små…” Ni hållit vår verksamhet igång i över sju år nu, jag kan inte nog understryka hur viktiga alla bidrag är och jag hoppas innerligt att Ni vill fortsätta stödja vårt arbete.”

Om Du kan och vill hjälpa oss med några kronor vore de otroligt välkomna just nu.

SWISH: 123 476 39 83

BANKGIRO: 536-5473


Kommentarer


  1. Kia,ängeln Simons mamma 30 mars, 2018 on 21:03 Svara

    Hej Lotta,har i detta ögonblick skänkt pengar till Emma.Hennes arbete är fantastiskt!!! Tala om behjärtansvärt….det vore underbart om många kan skänka lite efter egen förmåga.En liten Påskpresent.Ha en fortsatt fin Påskhelg.Kram Kia

  2. Ulrica Dahlén 30 mars, 2018 on 22:30 Svara

    Tack för att du uppmärksammar! Swishat en liten peng.

  3. Kinna 31 mars, 2018 on 12:28 Svara

    Har skickat över en liten summa.

  4. Carina S 31 mars, 2018 on 13:38 Svara

    Vad bra att du Lotta förmedlar, nu har jag satt in en liten slant.Önskar en fin påsk 🙂

  5. Annika 31 mars, 2018 on 18:46 Svara

    Liiiitet bidrag – bättre än ingenting. Om alla kände så skulle det kunna bli massor.
    Kram!

  6. Annelie K 1 april, 2018 on 07:11 Svara

    Har swichat en påskpeng till Emma och barnen,
    Ha en fortsatt härlig påsk!

  7. päivi larsson 5 april, 2018 on 19:06 Svara

    Swishat!

  8. Marianne M 5 april, 2018 on 21:19 Svara

    Hoppas mitt lilla bidrag blir till glädje! Tack Lotta för att du berättar för oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *