VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

CHECA

Igår bjöd Jonathans mamma mig på middag.  Platsen var peruanska restaurangen Checa på Ringvägen och jag åt de mest fantastiska chevichen jag någonsin ätit. Vi satt där länge och pratade om allt möjligt.

Jag bad henne berätta om när hon kom till Sverige från Lima. Hur det var att komma hit som 14-åring och lämna kompisar, kultur och skola bakom sig.  Vi drack varsin peruansk öl och åt smarrig efterrätt.

Han som äger stället heter Valentin Checa och har bott i Sverige i två år. Passa på att gå dit tycker jag. Nej, jag har inte fått något gratis för att skriva det. Lourdes betalade notan. Men om jag kan, vill jag gärna bara berätta när jag gillar saker och vill hjälpa människor. Lägg det på minnet. Ringvägen 145.


Kommentarer


  1. Babs 22 mars, 2018 on 22:57 Svara

    Hej Lotta jag har nu följt dig i 10 år imed och motgång. Gråtit och glädjs med dig. Berättade för en äldre dam om dig. Hon gick till biblioteket för att höra om din bok fanns som talbok. Hon är synskadad kan inte läsa tyvärr. De var så vänliga och brände en till henne. Hon blev så tacksam och är så glad att du är frisk. Tycker att det är trevligt att ge ett positivt inlägg till dig. Jag har berättat för henne om dina resor till Africa och du har fått en gammal dam att vara lycklig. Tack Lotta. Kram.

    • vimmelmamman 23 mars, 2018 on 11:05 Svara

      Tack snälla du, så fint förmedlat. Hälsa henne en kram

  2. EN MÖLNBOBOS LIV 2 april, 2018 on 21:51 Svara

    Åh där är så mysigt. Var där på en matvandring och Valentin är ju en supermysig människa. Har inte varit där och ätit än utan bara provsmakat lite småsaker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *