VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

RÄNDERNA GÅR ALDRIG UR

img_8557-1

Jag tänker på att Carolina Gynning ska separera. Och att när jag intervjuade henne i somras förstod det. Vi pratade om det fast ändå inte. Och att man ibland måste vårda förtroenden. Att de är något som måste förtjänas.

Med det vill jag bara säga att jag är glad för hennes skull. Att jag messade henne och sa det. Det är alltid en sorg att bryta upp en familj. Själva fundamentet skakas om. Men för hennes skull var det det bästa.

bild11-600x800

Är det något jag lärt mig med åren så är det att ränderna går aldrig ur. Vi är i stort sett de vi är och att man antingen får acceptera det. Eller gå vidare.


Kommentarer


  1. Kia,ängeln Simons mamma 15 mars, 2018 on 07:46 Svara

    Så sant Lotta…..ränderna går aldrig ur men ibland är livet som ett schackbräde….massor av rutor.Det är sjukdom,dödsfall,sorg,saknad och även glädje,lycka o när det gäller våra barn så finns alltid oro och dåligt samvete.För vad??Det har blivit så påtagligt nu när terror,krig,svält och tiggeri har ökat.Mitt i allt detta föds våra barnbarn som ger glädje men också stor oro.Som nyheterna talar om vi konsumerar som om vi var fyra jordklot men vi är ju bara ett???!!!Kram Kia

  2. Anette 15 mars, 2018 on 13:30 Svara

    Var står det att Carolina ska separera?
    Blev endast förvånad då jag även följer hennes blogg….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *