VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

DO GOOD

unnamed

Att dela ut glasögon i en skola är  förstås extra härligt. Alla barn är glada, pratar engelska och väntar på sin tur. Vi är ett skönt gäng detta år. Det är vi varje år och roligast är att se att alla verkligen kämpar på.  Drygt 1300 per glasögon har vi delat ut bara på några dagar.

Vi bor på ett bra hotel i Arusha och den första dagen, när de andra landade hade vi shopping och lite rundur med buss på schemat. Vi åt frukost med de andra och efter en kort genomgång av årets eyecmap åkte de andra ut på stan medan jag och Jonathan tog oss till en barnhem för flickor, drivet av ett svensk par. Hope for children.

unnamed-1

Vi ringde upp dem i Sverige och på hemmet och frågade om vi fick komma. Jättefint barnhem, de yngsta 5-6 år bara. Stannade en timme och tog med några leksaker och tog sedan taxi tillbaka till hotellet.

unnamed-2

Det är också en fantastisk känsla att få vara med och hjälpa människor att se igen. Många resväskor som ska med på bussen varje morgon och lika stort glädje varje år Jag tar ledigt av min egen semester. Specsavers betalar resa och mat. Så är upplägget och berättar för er hur det går till. Bra projekt det här.

 

 

 


Annons

Kommentarer


  1. ninni 7 mars, 2018 on 21:12 Svara

    Heja Specsavers! Det värmer i hjärtat att läsa om utdelningen av glasögon. Hoppas några av mina inlämnade glasögon sitter på någons näsa och skimrar dimmorna.
    Köper alltid nya på Specsavers tack vare denna utdelning. ♡♡♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *