VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

BLUEBERRY

I fredags bjöd Blueberry in till frukost. Och jag satt där och lyssnade till vikten av ren mat, mineraler, vitaminer och ja. Jag äter ju massa skitmat,  (nej, inte barnveckorna förstås) och  ingen frukt. Jag har svårt att äta frukt och ja, men får väldigt dåligt samvete. Men Lennox har alltid varit bra på både grönsaker och frukt.

Det är för min sida i Hänt Extra som jag ibland går på sådana saker. Behöver ta del av nyheter för att ha något att skriva om.

Vi bjöds på gröna drinkar och goda mckor och jag vågade inte be om socker till min mjölk. Det räckte att jag fick va= Dricker du komjök när jag inte ville ha sojammjölk i kaffet. Det var supermusigt och jag träffade Katrin och Bingo som jag inte sett på länge. Och så kompisen Charlotta nedan  som jag tänkt styra upp något med snart.

 

Ikväll kommer en gammal kompis från Kumla hem till mig, Carin Modin, vi spelade hockey ihop i Kumla när vi var runt 19-års åldern och sedan har vi båda flyttat hit. Tre barn och bor i Tyresö. Ska bli så roligt att ses, var nog ett något år sedan minst.

 

Och så härligaste skylten va? Jag blir så glad av den här.


Annons

Kommentarer


 1. Lena 14 februari, 2018 on 07:49 Svara

  Blä….kan inte hjälpa det haha men den sortens mat är då inget för mig 😉 Spelar ingen roll hur nyttigt det är. Mitt liv innehåller mkt sötsaker och sk dålig mat :) Men jag lever en gång och vill kunna njuta av det jag gillar..och det gör jag med gott samvete <3 Kram

 2. LN 14 februari, 2018 on 18:33 Svara

  Ja den som säger att gröna smoothies är goda ljuger…Äter väldigt sunt faktiskt, älskar tex kål, spenat etc (med goda tillbehör!) men dessa juicer får jag kräkreflexer av. Lustiga är att tex spenat, grönkål mm, som ju dessa ofta är pressade med, skall ätas/tuggas tillsammans med protein för att ge god smak OCH näring, att dricka dem gör att 1, de passerar snabbt ut i toan (utan ngt större näringsupptag) 2, det smakar som att tugga gräsmatta-varför utsätta sig för det och kasta pengarna i sjön, rent näringsmässigt?

 3. Rozen 15 februari, 2018 on 07:39 Svara

  Man ska vara extremt försiktig med Alfaalfa groddar. Det är lätt att bakterier växer till där och att man blir magsjuk.
  https://www.expressen.se/halsoliv/halsa/mage-1/maten-du-ska-undvika-for-att-inte-bli-magsjuk/?bullet=2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *