VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ETCP NUMERA

Hörni. Det var längesedan vi pratade om Emma i Uganda. Jag mailar henne idag för att höra hur det gått med det läppstift vi skapade för Make Up Store, där pengarna går till hennes barn i Uganda. Nu väntar vi på svaret, hoppas det trillar in lite. Mer väl spenderade pengar har jag svårt att tänka mig.

Mat, skoluniformer, skolavgifter, hyra, aktiviteter. Hur sjutton får hon ihop det, den där fantastiska, unga människan?

Hon har även döpt om dem till ETCP Uganda. Det förra namnet, Skitungarna, funkar inte riktigt när man i sammanhang, ska försöka få in pengar, det KAN upplevas som oseriöst tänker jag även om jag fattar att namnet är sprunget ur kärlek och smeknamn.

img_0252.jpg

Nu har hon dessutom skaffat ny bloggsida. Snygg och fin. Och längst ner kan du prenumera på hennes nyhetsbrev. Gör det tycker jag.

Och på instagram kan du även lägga till henne. etcpuganda heter hon där. Och jag är glad att hon tagit tag i det där men blir lite hmmm:ig för hon inte ber mig om hjälp att berätta om den nya sidan. Upptäckte det av en slump. Och allt jag kan göra för Emma vill jag göra.

Själv ska jag bara tillbringa fredagen och hela lördagen hemma. Inte ett shit ska göras. Jag har Lennox i 14 dagar nu, sedan åker jag till Tanzania.

Här kommer du till Emmas nya blogg

img_0241.jpg

 

 


Kommentarer


  1. Margareta 9 februari, 2018 on 15:21 Svara

    Kära Lotta ! Varför så mycket botox och fillers ??

  2. Marja 9 februari, 2018 on 23:08 Svara

    Det var ju länge sedan hemsidan ändrades. Läser du inte Emmas blogg?

  3. LenaMaria 10 februari, 2018 on 13:11 Svara

    Köpte innan jul men det var slut i en affär. De kollade med en annan och de hade kvar. Hoppas på höga försäljningssiffror!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *