VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ELLE 2.0

I samarbete med Af Klingberg

Och här kommer bilder från min outfit på ELLEGalan.  Djupblå sammet från märket Teotoki som lånade ut den till mig och jag har faktisk köpt loss den av dem. dem Pumpsen är från Af Klingberg som gör handsydda skor, extremt bekväma att stå och gå i.

img_1413.jpgl

Klutchen är från Make up Store och örhänget köpte Micaela när vi var  i Göteborg i höstas men gav det till mig, ”Det är mer du” sa hon.

Hår och make fixade jag förstås själv hemma. Samma gamla frisyr men tycker det är fint att strama till det på ena sidan. Lite mer dramatiskt så. Jill Johnson är ju så cool när hon har så. Lite punkigt. Såg flera på röda mattan som bär håret såhär nu. Kul att Jill och jag var först, hahaha.

img_1412.jpg


Kommentarer


  1. Gunil 22 januari, 2018 on 12:58 Svara

    Jag förstår inte riktigt vad du menar med ”låna”. Innebär det att affären senare säljer ànvända kläder? Får man som kund då veta att det plagg man köper är använt – kanske är det rentav ett plus att en kändis haft mitt plagg ?
    (Förresten:saknas inte ”i samarbete med” i texten?)

    • vimmelmamman 22 januari, 2018 on 13:34 Svara

      Hej Gunil. När man lånar plagg och ( jag har dessutom köpt loss den, ville ha den) och har betalt för den, så behöver man inte skriva i samarbete. Det är ett utlån. De har plagg som de bara lånar ut, som alltså inte säljs till kund. Svårt att tro dessutom att det skulle vara coolt att köpa ett plagg bara för en sk kändis haft det., allt gott Lotta

      • Irene 22 januari, 2018 on 17:35 Svara

        Hej Lotta!
        Ursäkta min okunskap, men varför lånar en klädfirma ut kläder till en blogerska om inte för att hon ska skriva väl om och avbilda dessa i sin blogg? Och förhoppningsvis få följarna att köpa likadana?

  2. Benita 22 januari, 2018 on 18:50 Svara

    Kommenterar ingen mera eller tas kommentarerna bort? Tyckte det var lika intressant att läsa kommentarerna som själva bloggen.?

  3. Helena 22 januari, 2018 on 19:26 Svara

    Grymt snygg!?

  4. Cecilia 23 januari, 2018 on 08:34 Svara

    Wow! Riktigt snyggt ?

  5. Enna 23 januari, 2018 on 16:17 Svara

    Åhhh så fin dress och du är supersnygg i den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *