VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

PODCAST BABYZ

Podd. Jag vet inte om ni lyssnar på poddar. Jag gör det inte. Men har förstått att många gillar det. För en tid sedan besökte jag barmorskorna Karin och Carina. Jag gillar väldigt mycket att läkarvården nu börjat podda och inte bara privatpersoner (kändisar). Universitetssjukhuset i Uppsala har ju en podd och det där med transparans, det gillar jag.

Hur som helst. En av mina bättre dagar. Ett väldigt bra snack måste jag säga. Cancer, skilsmässa, graviditet och Afrika, och lite jobb. Här kan du lyssna. Finns annars på alla ställen där du kan hitta podcasts.

Och äntligen är en del av mitt arv löst. Ja, jag fick pengar. Och jag säger inte hur mycket  men en skön buffert att ha och skönt att den biten är klar. Tagit tio månader med advokatkostnader. Nu är det bara en annan del av arvet kvar. Husen i Senegal med mark som ska lösas.

 

 


Annons

Kommentarer


 1. Helena 18 januari, 2018 on 21:38 Svara

  Så skönt! Buffert är skönt för tryggheten!
  Kram♥️

 2. Face 18 januari, 2018 on 22:58 Svara

  Å vad skönt att du får en buffert! Jag har själv nyligen separerat och försöker samla ihop en buffert för plötsliga utgifter – sån trygghet!

 3. ullis 19 januari, 2018 on 07:10 Svara

  Klart du inte ska behöva redovisa sånt! Skönt att du kan lägga det bakom dig. För sånt tar energi speciellt när man är uppe i sorg. Kram.

 4. Annelie 19 januari, 2018 on 09:20 Svara

  Hej Lotta, nu har jag precis lyssnat klart på din bok Himlen kan vänta… jag måste säga att den boken grep tag om mig ordentligt.
  Jag lyssnade mycket igår, där det enbart handlade om din cancer och hur du skulle överleva.
  Fy farao vad jag mådde dåligt igår kväll, jag var sååå låg.
  Åt inte ens middag i köket med min make, utan ville sitta själv.
  Kände tårarna brände i ögonen, jag fattade inte VARFÖR först.
  Men, sedan förstod jag,,, det var din berättelse som hade ruskat om mig ordentligt.

  Jag har aldrig varit så sjuk som du varit (tack och lov), men det räckte att bli sövd när min son var liten,,,, jag var livrädd att aldrig vaknat upp igen.
  Nu är min son snart 25 år,,,,, så det är ju några år sedan jag hade den rädslan.
  Så, jag kan förstå till en liten, liten del varför jag vart så berörd.
  Lyssnade klart på boken nu,,, är så glad för din skull att du hittat kärleken igen.

  Ta hand om dig, din älskade son, din särbo / sambo och att inte förglömma ditt LIV.

  Kramar Annelie

 5. Maria 20 januari, 2018 on 10:14 Svara

  Så olika en blogg kan vara . Går från att läsa 13-barnsmamman till din blogg. Vilka kontraster !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *