VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

PAPPAVECKA

Som varannanveckas förälder är en del av att kunna fungera som människa, att ens barn lever ett bra liv den veckan han är borta.

Idag snodde jag den här bilden från Lotta, ( hoppas ok Lotta😉) för att illustrera hur glad jag blev av den.

Jag tycker det är bra och viktigt att Lennox lär sig förhålla sig till andra barn, att det är rörigare, och livligare än hos mig.

Här är det bara jag, och ibland Jonathan.

Så ja. Tacksam för hans sammanhang, allt som är gott för honom, är i förlängningen gott för mig.


Annons

Kommentarer


 1. Annika 6 januari, 2018 on 22:21 Svara

  Det måste kännas härligt att se att ens barn har det bra och är trygg fast man inte är tillsammans hela tiden. Som sagt mår L bra mår du bra 💕Kram

 2. Cath 6 januari, 2018 on 23:25 Svara

  Threst har vad jag har kunnat se, utan att läst Lottas bok, alltid varit en aktiv och närvarande pappa. Härligt då man kompletterar varandra, mitt ex älskade oxå skidåkning vilket aldrig har legat för mig. Barnet/barnen får det bästa av två världar ingen eller inget som
  hämnar varandra längre, ingen sur filt som säger nej. Ingen kan ta föräldrarollen ifrån oss men fler vuxna i barnens liv berikar.

 3. Lena 8 januari, 2018 on 08:52 Svara

  Ser ut som en härligt glad familj :) Roligt för Lennox att få ha ”syskon” omkring sig :) Härlig bild på en fin skara och <3 Livet går vidare i nya former!

 4. Anna 8 januari, 2018 on 10:34 Svara

  Hej Lotta! Jättefin bild! Så härligt att det funkar bra mellan er alla . och din inställning är helt rätt. Det är så viktigt för att alla, framförallt barnen, ska må bra. Stor kram!

 5. Sandra 8 januari, 2018 on 15:59 Svara

  SÅ VIKTIGT!

  Vi har samma liv – hos oss är det fyra barn, hos mina barns pappa är det fem… fullt ös!

  Vi har en tydlig målbild om att vi ska ha det så bra det bara går mellan alla hushåll så att barnen känner FAMILJ rakt igenom utan gränser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *