VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NYÅR 2017

Nyår hos Gustaf och Maria i Västerås. Smokingmiddag. Härliga vänner och tal. Alla var så fina och maten närprocucerat, minst sagt. Glada barn och genomgående champagne och Neuf Du-Pape och så nyårstal och lite fyrverkerier.

Vi bor i en av flyglarna och somnade runt 02:30. Ganska lagom och vaknade runt 11. Då smög vi in i stora huset men inte själ var närvarande så vi tog bilen och åkte mot Stockholm, stannade på vägen och åt. Lennox följde med Jonathan hem och spelade spel och jag gick hem och la ut min årsesumé.

Missade helt att ta bild på värdparet dock.

Ett härligt nyår. Ynnest att få bli bjuden och att få fira in det tillsammans med Lennox och Jonathan. Förra året var ju Lennox med Threst. Nu hoppas jag på ett ännu bättre 2018. Målen är att hitta boende och att förhoppningsvis börja på ny bok.

img_1129.jpg

Ikväll ska vi på resa till Finland. Vi ska möta upp Micaela och Lenita med barnen för en 24-timmars kryssning. Jag har tagit semester till torsdag för att vara med Lennox även om han mest vill hänga med kompisar. Bio, åka och bada och kanske skridskor står på schemat.

 

 

 


Kommentarer


  1. biggan 4 januari, 2018 on 02:48 Svara

    Jättefin bild med mycket känsla, den översta med Jonathan och Lennox.
    Gott Nytt År, Lotta, och Lycka till med 2018!

  2. Anna 4 januari, 2018 on 11:49 Svara

    Gott Nytt År, Lotta!
    Vore kul att få läsa lite mer om er kryssning – vi ska segla med Silja Symphony i år, så tar gärna emot lite tips och råd 🙂

    Kram Anna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *