VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÅRETS SISTA TIMMAR

Det är lördag och vi har letat skor hela dagen, Lennox och jag. Det är 2017 år sista timmar och jag kan ändå med en viss glädje tycka att det blev ett bättre år än 2016.

Fy fan rent ut sagt vad tungt det var ett tag efter skilsmässan och det hade med det praktiska mycket att göra. Ingenstans att bo och mitt hus, som jag saknade det och fortfarande gör. Varje dag.  Här kan du läsa inlägget om det.

 

I morgon, nyårsafton kommer Houzz till mig. Världens största inredningssajt med 35 miljoner följare. Kul att de vill visa det här hemmet men de måste ha alla variationer på hem förstås.

Jag har möblerat om. Bytt plats på TV, köpt soffa och matta samt två smala, kinabord, smala skänkar. Och avlastningsbord på Blocket samt dels det här bordet i marmor som står i gästrummet men även vardagsrumsborden, i mässing, på Blocket.

Blandat nytt och begagnat. Sålt av en del och för det, kunna köpa nytt.

I morgon slipper Loppan tratten. Trattkatten. Han har varit så tålig med den här men det oroar mig att han forfarande kraftigt kliar sig på öronen med baktassarna. När jag tar av tratten kommer han väl klia upp örat igen? Det vore inte alls bra.

I morgon eftermiddag till Västerås på smokingmiddag. Och så min vanliga årsresumé som du kan läsa på måndag.

 

Ha nu en fantastiskt nyår vad du än gör!!! Och tack för att du läser mig. 

 


Kommentarer


 1. Johanna 30 december, 2017 on 22:01 Svara

  Gott nytt år! Tack för att du delar med dig av ditt liv. Nog första gången jag skriver en kommentar, nöjer mig med att läsa, både inlägg och kommentarer på de få bloggar jag följer. Hoppas Loppan inte kliar sönder sina små öron :)
  2017 var ett onödigt händelserikt år för min del, hoppas att 2018 blir bättre, för mig, för dig och alla andra som behöver ett ännu bättre 2018!

 2. Åsa 30 december, 2017 on 22:07 Svara

  Hej Lotta,
  Läkning kliar, river han så ta på tratten igen i alla fall när du inte kan ha koll på honom. Kan också vara tratten som irriterar…
  Gott Nytt År! 🥂🍾

 3. Camilla 10 barnsmamma vid 33 30 december, 2017 on 22:16 Svara

  Kikar in och önskar dig ett Gott nytt år 🎊🎉

 4. Carina S 30 december, 2017 on 22:28 Svara

  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt 2018!

 5. FrkM 31 december, 2017 on 10:06 Svara

  Jag önskar jag hade din blick för inredning. Det har jag inte! Reportaget kommer bli bra :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *