VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LOS ANGELES-TANZANIA

UnknownJonathan är ju i Los Angeles. Hos sin kusin och gör lite jobb för hennes produkt Skin Hero. Han mailar mig filmer från palmer och enorma hus med pooler. Och så ringer vi varandra vid 18 på kvällen. Då är det morgon där. På lördag kommer han hem. Lite solbränd kanske.

Vi åker till Tanzania i februari tillsamans för att jobba för Läkarmissionen. Till Nkinga sjukhuset där vi ska göra film för att lyfta det viktiga jobb som  barnmorskan gör, samt intervja nyförlösta mammor. Sedan åker vi direkt vidare till Arusha, Kilimanjaroo för att möta upp de andra i Specsaversgänget. Är så pirrig ocg glad att han kan få vara med på det här. Han är en stor tillgång då han är duktig på att filma. Men också för att han, precis som jag är genuint intresserad av att berätta andra människors historier.


Kommentarer


  1. Sara 14 december, 2017 on 10:34 Svara

    Åh va roligt. Gick en termin under min ssk-utbildning på Nkinga. Där var jag med på min livs första förlossning, träffade en inspirerad svensk barnmorska som fick mig inspirerad till att bli barnmorska. Idag jobbar jag som barnmorska med fokus att fortsätta arbete av och till på Afrikas horn. I april går min nästa resa.
    Tack för det du gör!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *