VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HOS SCOLLIN I NERJA

Klockan ringde 04.30 i måndags. Fy bövelen så tidigt men har bokat in en Lotta möter-intervju med Christina Schollin som bor i Nerja, en liten stad, ca 5 mil från Malaga. Jag sov hela vägen. Försökte men frös så fruktansvärt. De var svinkallt i planet och jag försökte vika mig dubbel för att hitta värme.

Hon och Hans Wahlgren bodde så mysigt i ett radhus och visst var det sol men väldigt blåsigt. Cirka 10-12 grader i skuggan. Christina visade mig runt och vi åt en sen lunch medan jag gjorde intervjun. Sedan, vid 20, tog tag mig till Fuengirola som ligger ca en timme från Nerja.

img_0673.jpg

Där har min kollega Jonas och hans Anders köpt en lägenhet sedan några år tillbaka. Och väldigt lägligt var de där en vecka. Vi gick ut och åt, tog lite bubbel innan och sedan somnade jag för att tidigt, klockan 6, ta taxi till flygplatsen. Jag var så fruktansvärt trött bara.

img_0693.jpg

Och lämnade Christina med min bok som hon gillade mycket, hon mailade mig den här bilden med orden. ”Gråter och läser och rörs till tårar”. Vi bestämde att jag måste stanna längre nästa gång.

Och så har jag köpt två konsoler och ska sälja den här. Pris 850 men det kan diskuteras.

img_0690.jpg


Annons

Kommentarer


 1. Sofia 7 december, 2017 on 00:29 Svara

  Varför så bråttom?

  • Per 8 december, 2017 on 04:18 Svara

   Himlen kan vänta !

 2. Nn 8 december, 2017 on 16:40 Svara

  Känns som att vi har haft tillräckligt mycket Wahlgrens/ Schollins i medierna..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *