VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

BITTERHETENS FULA TRYNE

 

Ja, mycket ska man få höra. Välkommen oliktänkare. Men det är är rena påhopp och bakom signaturen ”Veronica” som skriver, visar det sig vara ett alias. Personen har ibland kallat sig ”Monica” men det är samma bittra, förgiftade ton.

 

Har bestämt mig för att börja godkänna kommentarerna från och med nu. Supertråkigt men jag kan inte ha sådana här fula troll som vräker ur sig rena personangrepp. Jag skakar av mig det, kan inte ta det  på allvar utan blir nästan full i skratt för bitterheten är så illa dold.

Men jag gillar inte att i andra, ska behöva läsa sådan här skit bland kommentarerna.

 


Annons

Kommentarer


 1. Pilla 5 december, 2017 on 19:28 Svara

  Bra där Lotta 👊🏻

  Skrämmande att det förmodligen är vuxna människor som sitter och skriver sånt sk*t! Kan inte riktigt förstå det.
  Man lär sina barn att inte hata, mobba och vara elak och sen ser man vuxna människor bete sig såhär.

  Ha en härlig kväll nu ❤️

  • Helena 5 december, 2017 on 20:35 Svara

   Precis!! Helt galet!

 2. Hanna 5 december, 2017 on 19:34 Svara

  Du ska se att de upphör när de inte får syre längre. I mitt fall upptäckte jag av en slump att det var en bekant som skrivit de fulaste kommentarerna…

 3. Hope 5 december, 2017 on 19:38 Svara

  ❤️

 4. Berit 5 december, 2017 on 19:56 Svara

  Hon är nog väldigt avundsjuk på dig,ingen ursäckt för dumma komentarer men en förklaring.Dåligt att man har ett alias och inte vågar stå för sina åsikter.Lycka till med din kärlek.❤️

 5. Lotta i Gbg 5 december, 2017 on 19:57 Svara

  Bra drag. Ska bli skönt att slippa läsa dessa bittra avundsjuka kommentarerna som gör att man bara blir ledsen. Ledsen över att det finns sådana människor. Finns redan så mycket annan skit att hantera här på vår lilla jord. Skönt att du inte tar åt dig, Lotta. Du är verkligen inte värd detta!

 6. Per 5 december, 2017 on 20:10 Svara

  Bravo, välkommen till verkligheten.
  Naturlighet är en kvalitet som inte går att ersätta med något annat.

 7. Anna 5 december, 2017 on 20:46 Svara

  Veronica/Monika- en undran bara: tror du att världen skulle vara bättre och att människor generellt sätt skulle må bättre om ”släta” människor med fejkläppar och fejknaglar istället haft kråksparkar kring ögon och mun, ha sina vanliga naglar och vara tillsammans med enbart jämnåriga? Kanske. Kanske inte.

  Däremot är jag övertygad om att världen skulle kunna vara en lite bättre plats, och att många många människor skulle må så mycket bättre, om vi är lite snällare mot våra medmänniskor och undviker att såra andra i största möjliga mån.

  Jag vill tro att du skrev som du skrev för att du kanske hade en dålig dag. Du kanske har ont. Du kanske mist ngn kär. Du kanske har dåligt med pengar eller är drabbad av ngn olycka. Du kanske är missnöjd med ditt utseende. Oavsett orsak så tror jag att du har ett gott inre. Det har de allra flesta.

  Mitt råd: försök att plocka fram ditt goda inre. Prova att säga snälla saker istället (eller inte säga nåt alls om du tror att mottagaren kommer att bli ledsen eller sårad av dina ord). Gensvaret du får kommer att få dig att må så bra, jag lovar!! Prova så får du se.

  Vad tror du?

 8. Kia,ängeln Simons mamma 5 december, 2017 on 22:18 Svara

  Kram på dej Lotta och välkommen hem till Sverige igen efter en förhoppningsvis kort men givande visit i Spanien.( Har en kompis som har hus i Malaga)MYSIGT!!!! ha en fortsatt fin kväll,antar att du är trött….Kramar Kia

 9. Nina 5 december, 2017 on 22:28 Svara

  Helt rätt, inget utrymme åt dårarna!
  Det lyser avund, bitterhet och brist på empati lång väg.

 10. Kerstin 5 december, 2017 on 22:49 Svara

  En varm kram till dig Lotta 💚
  Du gör det bra med ditt liv 👍 liksom jag gör med mitt 😍

 11. Lars N 6 december, 2017 on 00:07 Svara

  Det är förunderligt hur viktigt det kan vara att för vissa att få säga det de anser sig ha rätt att säga. Men bara om man kan göra så utan att visa vem som tar sig den rätten.

  Så de tar sig rätten att i överflöd och med eftertryck trampa på någon annans val och smak. Sedan med samma självklara tro på sin absoluta rätt att torgföra sin åsikt anföra sina slutsatser om annans val av kärlek.

  Troll och knytt syns endast i ögonvrån de ställer till det, utan någon form av empati, utan att för ens en stund reflektera på hur illa det kan göra. Tvärtom föder bara tanken på reaktionerna dem på ett osmakligt sätt.
  Mobbare, nättroll översittare, troll och otyg tar jag mig rätten att avsky och jag tar mig också rätten att ändå tycka synd om dessa förkrympta själar.

  Vi har alla rätten att välja, rätten att välja att INTE säga. Rätten att att göra sina val, rätten att slippa anonyma troll

  • Per 7 december, 2017 on 11:08 Svara

   LarsN: Lotta vet vem jag är, vad jag heter och min bakgrund, för henne är jag inte anonym. Det anonyme du kallar mig drabbar dig så som när man tittar i en spegel.

   När du skriver ”Vi har alla rätten att välja, rätten att välja att INTE säga”. Det är riktigt. Vi har rätten att med god avsikt säga sanningen om vad vi anser och vi har rätten att ljuga i form av tystnad.

 12. Helena 6 december, 2017 on 07:29 Svara

  Vad tråkigt Lotta att det finns vissa personer som inte lever efter devisen att kärleken är fri och att vuxna människor har rätt att göra precis vad de vill med sina kroppar utan fördömande utifrån! Heja dig du är stark, vacker och klok!

  • Per 6 december, 2017 on 10:38 Svara

   Det handlar inte om det. Du Helena har liksom Lars N missförstått alltsammans. Lars N tar sig den rätt han förnekar andra.

   Åtminstone min kritik handlar inte om Lottas moral utan om bloggens etik.

 13. Ann.B 6 december, 2017 on 12:00 Svara

  Usch så elakt och missunnsamt.
  Så glad för dig att du har hittat din fina man och att han har hittat dig,ni är så fina tillsammans.
  Störst av allt är kärleken!

 14. marianne 6 december, 2017 on 12:24 Svara

  Jag tycker du är uppfriskande, men det finns också annat hatade som jag kan nämna att ha blitt drabbad av. Jag är nämligen sverigedemokrat och det ser makteliten väldigt negativt på. Ändå är Sverige en demokrati, påstås det, MEN då blir man ju kallad fr nazizt marxist, kvinnohatare mm. och jag vet inte allt ont.

  Jag är bara en vanlig farmor i 70årsåldern som vill ha ett bra land för våra efterkommande

 15. Agneta 6 december, 2017 on 16:29 Svara

  Helt rätt beslut att ta, Lotta.Jag tycker man ska vara rädd om det fria ordet, du hyllar ju det som journalist. Men som det här ter sig för mig, så är det inte fråga om fritt ord, det är inget annat annat än personliga trakasserier.Jag förstår att du länge tvekat att göra som många andra bloggare och stänga ner och tysta de här vidriga trollen en gång för alla: Blocka dem, Låt de inte få syre. Låt den inte få uppmärksamhet. För de vill bara illa: avundsjuka, missunnsamhet, hånfullhet och det klär inte ens ett troll! Jag förstår verkligen inte hur de här människorna tänker.
  Mår de här personerna bättre av att hacka på andra?
  Ja det verkar så.Sedan en massa dravel om” bloggens etik”
  Per: det är inte DIN BLOGG – den tillhör inte dig det är inte du som bestämmer vad som ska skrivas och inte. Det gör den som äger bloggen.

  • Per 7 december, 2017 on 10:49 Svara

   Du slår in öppna dörrar Agneta. Och det du skriver är bara halva sanningen. Försök att leta reda på den andra halvan. [Tips: Vad är en blogg utan tänkande och kunniga läsare?]

   Jag har följt Lotta i typ tio år. Det är den bästa uppskattning jag kan ge henne, eller hur? Men om jag då uttrycker en kritisk åsikt om något (med gott syfte) så sätter drevet igång och river ned himlen över mig med varierande invektiv.

   En känd professor skrev nyligen i en blogg,
   – jag vill ha fel, för bara då kan jag lära mig något nytt och utvecklas.

 16. Monica 6 december, 2017 on 17:40 Svara

  Vilken förfärlig människa. Undrar hur sådana som hon tänker. Måste vara en bitter människa som man ska tycka synd om. Men det är inte det lättaste kanske. Tur du är så klok Lotta,ta bara inte åt dig,skratta åt det istället,

 17. Marie 6 december, 2017 on 20:31 Svara

  Beklagar. Tråkigt att läsa & jag förstår att det är skrattretande. Jag unnar dig allt gott. Du verkar vara en stark människa som dessutom är medveten om de val du gör. Det är gott nog, tycker jag. Önskar en God Jul & grattis i förskott 😊

 18. Ellinor 6 december, 2017 on 20:36 Svara

  Enrgitjvar finns överallt! Tänk om de kunde focusera på att bygga sin egen lycka. Kram å all lycka till dig med allt!/Ella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *