VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

JULFIKA HOS NELSSONS

Jag ska fatta mig kort. Nyss hemkommen från julfika hos Putte och Johanna Nelsson. Glad att varje år få komma. Skapa egna traditioner är en del av livet nu. Vi stannade en stund och njöt av ett  fantastiskt, dignande bord fyllt av godsaker.

 

 

Alban, hans Kin och lilla Julia kom förbi och spenderar julen i hans hus i Nigera,

Suddigt men mysigt. I morgon bitti kommer taxin klockan 5. Flyger till Nerja och Malaga för att hälsa på Christina Schollin och Hans Wahlgren. Sover en natt. Och hemma tisdag.


Annons

Kommentarer


 1. Ann-Sofi 4 december, 2017 on 13:36 Svara

  Härligt med lite adventsmys med vänner. Jag har frågat förr och frågar nu igen… VARFÖR måste du alltid stå med armen runt den som står bredvid dig. Ser så klängigt ut och inte alls fint.
  Förlåt, men det ser inte kul ut.
  Gillar din blogg annars.
  Adventskram

  • Veronica 4 december, 2017 on 15:08 Svara

   Tja, det är väl som med fejkhåret, fejknaglarna, fejkläpparna, den fejksläta pannan med mera. Pricken över i är en pojkvän. Hade det handlat om en man som har en flickvän som är hälften så gammal som honom själv, hade han blivit kallad pedofil. När det, som i detta fall, handlar om en tant som är jämnårig med pojkvaskerns mamma, får man kanske använda ordet desperat istället. Desperat angelägen om att uppfattas som ung. Hur skulle det ha sett ut med en man i 78årsåldern istället? Ha ha ha!
   eftersom det skall se bra ut på ytan, så visar man upp lite fejkvänskap/fejkomsorg med hött och mött.

   Inget av ovanstående imponerar. Inte på mig i alla fall.

   Välkomna att rycka ut, Lottamaffian!

   • Sandra 5 december, 2017 on 09:39 Svara

    Det är så genuint härligt och vackert med accepterande medmänniskor, ödmjuka och tillåtande som respekterar alla och deras sätt att vara och leva. Du sprider en härlig känsla, i din närvaro skulle jag känna mig trygg och älskad för den jag är. Du är fin! Bra och härlig precis som du är Veronica!

 2. Eva H 4 december, 2017 on 21:31 Svara

  Men herregud!!! Sluta läsa bloggen om ni störs av allt.

 3. Ulrika 4 december, 2017 on 21:48 Svara

  Fy fan vilka låga människor ni är Ann-Sofie och Weronica!

 4. Pilla 5 december, 2017 on 09:27 Svara

  Lotta! Jag förstår inte varför du tillåter kommentarer som ovan! Fast du kanske inte har moderering på 🤔

  Tycka olika kan man göra men det här är ju regelrätta påhopp!

  En bra riktlinje är: Det du aldrig skulle säga till någon ansikte mot ansikte ska du heller inte uttrycka bakom ditt tangentbord!

  Ni som är så avundsjuka… ja för det är självklart det som det handlar om, kolla på Lottas mamma! Hon ser inte ut som en dag över 45 år. Väldigt snygga båda två och man kan lugnt säga att lotta har jäkligt bra gener.. Sen att hjälpa till med att underhålla dom är upp till henne!

  ”Man sätter inte på sig den fulaste tröjan om man har något finare” så varför ska det vara så fel att ”snygga till sig”?

  Undra om ni skulle dömma lika hårt om ni ser en ordentligt oattraktiv person? Ni kanske skulle säga att h*n är så ful så ni vill spy? Nä skulle inte tro det! Mobbare!!!!

 5. Kia,ängeln Simons mamma 5 december, 2017 on 14:24 Svara

  Ha,ha,ha kan det vara så att Julen närmar sig och
  alla måsten och höga förväntningar fyller vissa med elaka kommentarer…..??? Ja,jag vet inte,det kan ju vara massor som man bär inom sig och då kommer det på pränt och inte i tal.Men har man som jag och många andra medmänniskor drabbats av fruktansvärda saker som att ha mist ett barn eller har haft cancer själv så har man varken ork,tid eller lust att kommentera andra med hur dom klär sig,sminkar sig,reser och äter fina middagar mm.mm.För mig gäller endast ”LEV HÄR OCH NU OCH INTE DÄR OCH DÅ” Kram till er alla både negativa och positiva människor!!Kia

 6. Johanna 6 december, 2017 on 15:41 Svara

  Jag tror det är människor som är missnöjda med sitt eget liv, som svarar bittert på dina inlägg. De lägger stor värdering i det ytliga och saknar förmodligen ekonomiska resurser att ta hand om sin kropp med ex botox osv. De anser då att det blir som ett hån mot dem – att de minsann inte får känna att det är jobbigt att inte ha råd med allt det där eftersom det finns folk i Afrika som svälter. Och när du då har råd att göra allt det där som de bara drömmer om att göra i livet, så känns det inte rättvist.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *