VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

”SOLSIDAN”

 

img_0547.jpg

En gnutta sol. Bäst att stanna till en stund. Gårdagens premiär av ”Solsidan” var förstås magnifik, signerad Micael Bindefeld. Jag fick en biljett  att se den och eterfesten hölls på Hotel Saltsjöbaden  men som nästan, nästan alltid väljer jag att åka hem.

Jag orkar helt enkelt inte sätta mig och kolla bio trött och hungrig efter att ha jobbat sedan 8 på morgonen om det inte krävs för jobbet förstås.Vill bara hem, dra av mig kläderna och krypa ner i soffan.

Sedan finns det ju de som lever i den där världen jämt. Lever för den och springer på varenda event sju dagar i veckan och hinkar i sig vin och champagne, det är liksom de första de stirrar efter och bygger sitt liv runt.

Jag gör mitt jobb men att hänga runt mer än jag behöver. Nej tack. Men alla är olika och väljer att leva sina liv precis som de vill och tur är väl det.

Idag har jag spelat in en podcast för Babyzpodcast och vi pratade kejsarsnitt (som alltid väcker reaktioner hos  mammor) planer när man går i pension.

Jag kollar alltid med mitt jobb när det handlar om att medverka i saker, TV, podcast, intervjuer, samarbeten av något slag, föreläsningar och ibland men väldigt sällan får jag nej. Men det händer.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *