VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

UGANDA I STOCKHOLM

img_0234.jpg

Här är hon! Emma Kock som kom upp till Stockholm förra helgen när vi ska lansera läppstiftet Red Angel, ett välgörenhetsprojekt för Emmas barnhem i Uganda. Emma och jag var uppe på scenen innan visningarna för att berätta. Och som jag tidigare sagt. Så otroligt glad att det här faktisk blev av efter att jag tipsade Make Up Store om Emmas fina jobb i Uganda.

Och det hade fixats med så fina modeller i just ängelvingar och röda klänningar för att lansera konceptet.

Och jag blev sminkad på scenen ute på Älvsjömässan på dagen.

Som vanligt var det fina modeller i de mest fantastiska kreationerna och sminkningarna. Jag smög runt lite innan visningen och plåtade dem.

Och även modeller blir uttråkade på sitt jobb. En väldigt rolig bild måste jag säga.

Här ska vi snart gå in på gå in på scenen, Emma är lite nervös med sin mick. Och jag har inte träffat henne på 5-6 år. Efter att allt var klart, vid 21 på klvällen så slank vi in på Radisson SAS hotell och tog ett glas vin och en räckmacka.

Unknown-1

Vi satt och pratade om livet och hennes barn. Hur det går, hur en dag ser ut därnere. Skolan, tjejer, hur man gör när 16 killar kommer in med blöta kläder efter att ha spelat fotboll. Jag vill veta allt. Som vanligt detaljfokuserad.

kabele-57

Vi pratade om Tom, som levt väldigt länge på gatan, han är på bild här ovan. Och Tugumme som blivit min favorit genom åren trots att vi aldrigt träffats. Det pratade vi om över våra vinglas medan regnet speglade sig i asfalten utanför.

Fint att ses. Och fint att det nu kommer komma in lite mer pengar till Emma och hennes arbete. Herregud vad jag är imponerad över henne! Sedan tog hon tunnelbanan till sitt hotell, och jag tog mig hem till Enskede.

Fantastiska Emma!

155217_1

Och läppstiftet är alltså inte rött utan i en fin, naturlig färg. Här kan du köpa det. Alla pengar går till Emma.


Kommentarer


  1. Victoria 15 november, 2017 on 18:34 Svara

    Hej! Jag var och lyssnade på din berättelse i Fjugesta igår! Det jag funderat på i efterhand är om du fått hjälp att bearbetat din upplevelse av att vara så nära döden? Tack för att du delade med dig av din historia!/ Victoria!❤️

  2. Åsa 15 november, 2017 on 21:34 Svara

    ✋?Jag har köpt, jättefint!
    Hade varit kul med en uppdatering lite längre fram med info om hur mycket detta kommer att ge till Emmas verksamhet…

    • Lotta Gray 16 november, 2017 on 11:01 Svara

      Det ska jag se till till att göra, hålla er informerade. Och tack för du handlat. Kram

  3. Kia,ängeln Simons mamma 16 november, 2017 on 09:22 Svara

    Hej Lotta,jag fullkomligt älskar läppstift.Kan absolut inte vara utan….känner mej liksom naken utan glans eller stift.Har naturligtvis köpt ett mycket för att Emma gynnas.Har även bidragit till Rehabcancerfonden och köpt en vacker armring till förmån för Bröstcancerfonden o även ett vackert hängsmycke i form av en ängel till Barndiabetesfonden.Googla på Ellwi.Kram Kia

  4. Anna 16 november, 2017 on 10:15 Svara

    Fantastiskt bra gjort!
    Av dig, Emma och Make Up Store
    ❤️

  5. Anette 16 november, 2017 on 10:17 Svara

    Kan inte låta bli av att tänka på hur strålande Emma är både på insidan/utsidan…

    Där står hon i sin enkelhet, omålad, omgiven av modeller ..och det är endast Emma jag lägger märke till!!!

    • Siv 16 november, 2017 on 16:32 Svara

      Håller fullständigt med dig, Anette! Fina och naturliga Emma omgiven av kvinnor med duck lips, lösögonfransar och löshår… Kontrasten är markant!

  6. Ann-Sofi 16 november, 2017 on 10:22 Svara

    Bra initiativ ! Men så trist att se tre modeller vid varsitt bord med varsin telefon i handen ! Tänk att alla är så beroende av telefonen!

  7. Kvinna75 16 november, 2017 on 15:12 Svara

    Hej! Jag hittade till din blogg / insta idag och såg att du också lever med en yngre man. Läste även en intervju med dig angående er relation. Lever själv i en relation med en skillnad på 19 år. Jag äldre och han yngre. Eftersom det inte är så vanligt idag och sällan skrivs om, så undrar jag hur tänkte du och vad fick dig att våga ta steget? Jag är den som upplever det jobbigast i vår relation, då jag ofta blir kommenterad som mamma. Detta gör att jag börjar dra mig mer för att gå ut och göra saker ihop och ifrågasätta framtiden . Om jag hade vart en man – hade ingen brytt sig eller reflekterat över detta. Jag vet att man ska strunta i andra, men jag blir stött / lessen av att hela tiden få kommentarer. Varför är allt så åldersfixerat. Nu tappa jag tråden, tack för att du delar med dig. Må gott. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *