VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

UGANDA I STOCHOLM

img_0234.jpg

 

Här är hon! Emma Kock som kom upp till Stockholm förra helgen när vi ska lansera läppstiftet Red Angel, ett välgörenhetsprojekt för Emmas barnhem i Uganda. Emma och jag var uppe på scenen innan visningarna för att berätta. Och som jag tidigare sagt. Så otroligt glad att det här faktisk blev av efter att jag tipsade Make Up Store om Emmas fina jobb i Uganda.

Och det hade fixats med så fina modeller i just ängelvingar och röda klänningar för att lansera konceptet.

 

Och jag blev sminkad på scenen ute på Älvsjömässan på dagen.

Som vanligt var det fina modeller i de mest fantastiska kreationerna och sminkningarna. Jag smög runt lite innan visningen och plåtade dem.

Och även modeller blir uttråkade på sitt jobb. En väldigt rolig bild måste jag säga.

Här ska vi snart gå in på gå in på scenen, Emma är lite nervös med sin mick. Och jag har inte träffat henne på 5-6 år. Efter att allt var klart, vid 21 på klvällen så slank vi in på Radisson SAS hotell och tog ett glas vin och en räckmacka.

Unknown-1

Vi satt och pratade om livet och hennes barn. Hur det går, hur en dag ser ut därnere. Skolan, tjejer, hur man gör när 16 killar kommer in med blöta kläder efter att ha spelat fotboll. Jag vill veta allt. Som vanligt detaljfokuserad.

kabele-57

Vi pratade om Tom, som levt väldigt länge på gatan, han är på bild här ovan. Och Tugumme som blivit min favorit genom åren trots att vi aldrigt träffats. Det pratade vi om över våra vinglas medan regnet speglade sig i asfalten utanför.

Fint att ses. Och fint att det nu kommer komma in lite mer pengar till Emma och hennes arbete. Herregud vad jag är imponerad över henne! Sedan tog hon tunnelbanan till sitt hotell, och jag tog mig hem till Enskede.

Fantastiska Emma!

 

155217_1

 

Och läppstiftet är alltså inte rött utan i en fin, naturlig färg. Här kan du köpa det. Alla pengar går till Emma.

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *