VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TILL PAPPA PÅ FARS-DAG-HJÄLP ETT GATUBARN

11325278_1611554929086988_738126356_n

Kampala. Uganda. Vått och kallt. Känns som om jag är i helvetet på jordens stundals. Små händer som vill hålla mina. Många barn vill prata, andra är apatiska, bryr sig inte om mig nämnvärt.

Det är här Tigers Club och Half Way home försöker hjälpa gatubarn tillbaka till en dräglig tillvaro.

SAM_1307-600x450

Till Fars Dag på söndag finns det väl ingen bättre present än att ge 100 kronor till Tigers Club som är ett projekt där fotbollen står i centrum.

Att samlas, träna och ha matcher skapar en mötesplats att växa och förväntas prestera något i.

IMG_1414-600x400

Och jag vet ju. För jag var där. Ett av Läkarmissionens projekt som ligger mig allra varmast om hjärtat för i min värld kan det omöjligt finnas något värre än att som barn leva på gatan.

SAM_1336-600x459

Här köper  du ditt gåvobevis att skickas digitalt där du enkelt skriver in man på den som ska få.

Eller som skickas digitalt, eller via print till dig. Du kan betala via swish, kontokort, eller andra betalningsmöjligheter.

(Pssst. Nu läser ju inte Threst min blogg men det här är Lennox Fars-dags present till honom, säg inget Lotta)

Klicka här:

Titta gärna på filmen som så bra visar hur arbetet går till.

 


Kommentarer


  1. Åsa F 8 november, 2017 on 11:12 Svara

    Hej Lotta, tack för en fin och ärlig blogg. Min man och jag har precis tagit beslutet att separera. Även om vi är eniga så har jag gått i tusen bitar. Blir man hel igen? Jag vill inte vara kvar i relationen men jag vill inte heller vara utan mina barn. Försöker tänka att vi är ju friska, men just nu är det nattsvart. Kommer man ut på andra sidan med någon glädje?

    • vimmelmamman 8 november, 2017 on 18:31 Svara

      Hej Åsa. Åh vad tung. Vet inter riktigt vad jag ska svara dig. Det har gått över två år och jag mår bättre, men bara något faktisk. Det är en sådan extrem omställning, för mig. kanske inte för dig men någon sa #räkna med fyra år” innan du landar. Önskar dig all lycka till och var nu rädd om dig! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *