VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

EMMA ÄR RED ANGEL

LipstickRedAngel

Jag tänker att vi måste prata om något roligt och fantastisk som hänt mitt i allt elände med pappa. Min syster är hemma med mamma och jag tillbaka på jobbet, dock men en viss oinspiration förstås. Känner mig så låg och så tung.

Men minns ni att jag hade något att berätta?

För ett halvår sedan kontaktade Mika Liias mig, grundaren av Make Up Store. Han kände till mitt engagemang för gatubarn och undrade om jag kunde berätta om något specific då de ville skapa en produkt vars intäkter oavkortat skulle gå till något bra välförenhetsprojektet.

9Ddeq6xTFYE7qFMUWoldv1HZW1k

Och jag berättade om Emma och hennes 45 gatubarn i Uganda. Och nyligen fick jag reda på att man skapat läppstiftet Red Angel, efter Emma, och det säljs över hela världen i bland annat Australien, Europa, Nordamerika, Asien och Sydamerika. och Emma får pengarna! Jag frågade om det var oavkortat och här är svaret:

(Det är någon eller några skatter som måste betalas men resten ska gå oavkortat.  Namnet kom från att då vi hörde Emmas berättelse var vi eniga att hon måste vara en ängel. Vi visste redan att vi ville ha en röd design på läppstiftshylsan så namnet blev därför Red Angel. Det kändes hoppfullt, inspirerande och kvinnligt.)

Jag blev så oerhört glad när jag förstod att de faktisk lyssnat på mig och skapat detta välgörenhetsprojekt för henne och barnen. Tänk så viktigt det kan vara att prata om det man brinner för.

Här kan du köpa läppstiftet.

 

 

 

 


Annons

Kommentarer


 1. Mia 2 november, 2017 on 17:04 Svara

  Så bra, hoppas nu att MÅNGA köper läppstiftet!

 2. A Svärd 3 november, 2017 on 09:30 Svara

  SÅ fint! Heja Emma❤️

 3. Kim 3 november, 2017 on 14:18 Svara

  Jag donnerar till nonprofit organisationer. Undviker all välgörenhetskommers där många ska ta sin del av profitkakan innan en slant når ett projekt.

 4. Babsan 3 november, 2017 on 18:04 Svara

  Kommer att köpa läppstiftet! Jag har handlat från Make Up Store tidigare och tycker att de är bra. Ännu bättre nu, när de stödjer Emma och hennes fina arbete med ”skitungarna”!

 5. Annica 3 november, 2017 on 22:51 Svara

  Fantastiskt roligt. Ytterligare ett sätt att stödja Emma och de andras fantastiska arbete.

 6. En Maria Till 4 november, 2017 on 07:57 Svara

  Fantastiskt, vad bra!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *