VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN HELG MED FAMILJEN

img_0058.jpg

Jonathan och jag fixar inför syrran och mammas besök i Stockholm. Hon fyller 40 år och de ska på på ett hotell i stan. Vi ska ut och äta, se After Dark och shoppa. Men vi vill överraska på hotellet så vi fixar champagne, ballonger, serpentiner och presenter innan de checkar in. Hotellet uppdaterade dem till sviten. så himla gulliga!

img_0063.jpg

Hon får produkter från Make Up Store, böcker, och en annan present jag inte kan berätta om. Och vi äter På Griffin, har beställt efterrätt med ljus i. Sedan vidare Till After Dark som var helt magisk. Jag har aldrig sett en bättre show någonsin.

img_0057.jpg

img_0059.jpg

Efter showen ville de tillbaka till hotellet som hade uppdaterat dem till sviten! Och bada bubbelpool och basta som de hade i sitt badrum. Jag tog mig hemåt vid 22:30 och hann lagom hem till ”Idol” eftersnack.

img_0062.jpg

Idag har vi gått på stan, sedan hämtade vi bilen som de ställt borta vid Threst, gick in och hälsade på honom och Lennox. Threst flickvän med barn var där och de fixade Hallowen, högt i tak, rörigt, barn överallt. Älskar det och är så glad att Lennox har det. Hos oss finns ju inga andra barn och det är lugnare, ett annat liv som jag också tror han uppskattar med.

img_0061-1.jpg

img_0060-1.jpg

Jag gick hemåt, genom ett regnigt villaområde där jag känner varenda sten. Det regnade. Loppan mötte mig i hallen. Strök sig mot mina ben, jamade efter mat. Nu ska jag ta av mig sminket, ta bilen hem till Jonathan och dricka en god Masi under hans tjocka duntäcke i soffan.

Och nej, jag kan inte säga att det är ok att inte vara med sitt barn Dit kommer jag aldrig men vissa dagar är det jobbigare än andra men ikväll gick det bra, mycket för jag ser att han mår bra, är glad och då blir jag lugn.

img_0056.jpg


Kommentarer


  1. Polly 28 oktober, 2017 on 21:03 Svara

    Vilket fint och varmt inlägg ?

  2. Per 29 oktober, 2017 on 02:37 Svara

    Tack för din nära berättelse. Du har ett stort nätverk och intressant kontaktyta med stockholmsprofil. Jag bodde också i Stockholm några år – och jag längtar verkligen inte tillbaka dit. Det bästa med Stockholm för mig är att jag kan åka därifrån när jag vill.

    Du berättar om ett hektiskt vimmelliv, att du orkar. På sätt och vis har också jag ett hektiskt liv. Men jag bor på landet så ‘hektiskt’ får då en helt annan betydelse. Det är inte andra utan jag själv som bestämmer farten.

    När man intervjuar de litet äldre säger många av dem,
    – jag önskar att jag älskat mer när jag var ung.

    Så Lotta, älska mer!

    Det är en sak jag undrar över, var bor du egentligen?
    Du berättar att du är sambo med Jonathan. Samtidigt inreder du en helt annan lägenhet för din egen stil. Det väcker frågor för fler än mig.

  3. gun välimäki 4 november, 2017 on 09:38 Svara

    Är inte katten väl mycket ensam?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *