VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

16-ÅRS KALAS

img_9941.jpg

Lennox och jag tar bilen till Örebro. Det är lördag runt 12 och vi tankarm äter lunch på vägen och jöper godis som färdkost. Sådan man får få lördagar. Det är kalas för Simon 16, Lennox tremänning, som vi kallar kusin.

Här på bild är min moster, min lillasyster, som fyller jämt på söndag, min brorsdotter Elsa, samt min bror och hans flickvän Jennie. De förlovade sig i förra helgen, i Barcelona.

img_9942.jpg

Och här i förgrunden födelsedagsbarnet. Det var mycket folk bjuda och när de droppat av beställde vi sushi och drack några öl, Väldigt mysigt medan barnen spelade spel och cyklade till Parkhallen.

img_9947.jpg

Och s lång frukost med smoothie, kaffe och goda mackor. Lennox och jag åkte till Mamma och Pappa som har sålt mitt gamla barndomshem och flyttat till radhus i Fjugesta. Jag har inte varit där ännu, bara när det var helt nybyggt.

img_9936.jpg

img_9935.jpg

Det var verkligen jättefint. Huskänsla med uteplats och garage och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Tre rum och köl. Perfekt för mamma och pappa. Syrra var där och vi fikade inan Lennox och jag körde hela vägen tillbaka hem till Stockholm.

img_9931.jpg

img_9932.jpg

Och där Lisa är, där är Brumma.

Redan på fredag ses vi igen. Vi ska fira Lisa, kan inte berätta vad men hon fyller år på söndag. Spanskaglosor och dusch nu.  Och sängen. Har sovit extremt dåligt i natt.

img_9948.jpg


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *