VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SÅ VAR VI HEMMA IGEN…

img_9756.jpg

Det har varit fantastiska dagar i Göteborg. Sorry för att jag inte har hunit blogga men iband vill man bara njuta av att inte behöva gå undan i en timme och sätta sig och skriva. Hoppas ni förstås. Vi har suttit länge på hotellfrukosten på Pigalle.

 

Njutit av färskpressad juice, läst morgontidningarna, hämtat mer kaffe, omelette, frukost fransk youhurt…

img_9782.jpg

Och sedan har gått upp på stan. Det är cirka 1 minuts promenad till gågatan och Avenyn, och väldigt nära till Femmanhuset också förstås men vi har hängt runt lite. Lenita och Micaela köpte Uggs till sina stora flickor (13 år) och jag boots och väska i butiken  Tara.

Sedan var vi en sväng till NK och fick en timmes personlig styling och klädråd, det var Lenita som hört att det skulle vara så bra och de hade plockat fram lite olika plagg efter våra storlekar och stilar.

img_9792-1.jpg

Vi var även inne i gallerian Arkaden på något som hette Broberg. Där fanns massor av cigarrrer och jag hittade Steffo Thörnquist cigarrer där. Anrik butik . Smet även in på Zara men hittade ingenting och förstås inredningsbutiken Boolia eftersom jag håller på att byta ut möbler hemma, sälja av.

Min nya soffa från Soffcenter har kommit och jag ska även hämta en vit skinnsoffa i morgon som jag fått. Bästa är second hand, då har man råd med annat.

img_9787.jpg

Brobergs

img_9788.jpg

img_9789.jpg

Butikerna Tara och Raglady i Arkaden hade mycket fint, överhuvudtaget är gallerian trevlig att gå omkring i kan jag tycka. Sedan på kvällen åt vi en trerätters middag uppe på Avenyn, asianfushion. Vi tog en drink innan och beställde in efterrätten kl 1:15 på natten. Det spöregnegnade så vi tog en taxi tillbaka till hotellet.

img_9743.jpg

Middag vid Avenyn.

På lördagskvällen åt vi på Pigalle. Deras avsmakningsmeny, och Lenita valde vin. Hon jobbar  är productchef på vinimportören Enjoy wine och kan det här med vilket vin till vad. Jag är ju helt värdelös. Kan dricka öl till allt.

img_9798.jpg

img_9796.jpg

Finns det något mysigare än en öppen brasa i en restaurang? Vi satt länge i lördags. Och somnade vid 2-tiden. Micaela och Lenita tog en promenad på söndag morgon, innan frukost. Samma sak på Maldiverna. Hurtbullarna. Men jag, jag alltid väljer sömn. (kan bero på att jag sover färre timmar än de)

img_9794.jpg

img_9780.jpg

img_9770.jpg

Och så hem igen, framme i Stockholm vid 18. Micaela hem till Erik och barnen, jag träffade Jonathan och Lenita hem till sitt, hon har inte heller sina barn denna helg, förstås.

img_9800.jpg

Supermysig helg och så härligt att bara få prata med varandra under en längre tid. Annars när man träffas är det alltid något barn med, eller någon som måste gå. Det här blir en annan grej.


Kommentarer


  1. maria 16 oktober, 2017 on 19:26 Svara

    den helgen måste kostat mycket pengar

  2. T 16 oktober, 2017 on 21:17 Svara

    Så snygg väska ?vad är det för märke?

  3. Sofia 17 oktober, 2017 on 15:28 Svara

    Hej Lotta! Du ser väl filmen ”Charlotte Gray” på SVT1 kl 22.35 i kväll. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *