VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TILLBAKA TILL KÄRNAN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag skriver som bäst när jag är engagerad. När jag brinner för något. Då är min penna som vassast. När jag var sjuk hade inläggen en annan ton. Inte så konstigt då det fanns en annan nerv förstås.  Jag har alltid skrivit korta meningar. Inte så mycket omskrivningar och jag saknar den där tonen.

Bara att jag förut skrev i presens, varför slutade jag med det? Ger en helt annan känsla förstås

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag har bestämt mig för att återgå till kärnan. Och nu menar jag inte vad jag skriver OM utan mer hur jag uttrycker mig. Det känslosamma, mer hur jag formulerade mig förr. En del beror på att jag inte länge har samma tid.

Då blir inläggen inte lika eftertänksamma som förr om åren. Och jag saknar det. En annan del beror på att Lennox ibland läser här och jag kan inte längre ”vräka på” utan måste vara mer återhållsam.

Men vi får se om ni nu och framåt kommer märka någon skillnad. Mest gör jag det för min skull. Gillar själv inte bloggar som har ett torftigt språk, som är för redovisande. Gillar det subtila, det som ibland får oss att tänka efter än att text bara levreras färdigspytt.

Nu, matteläxa. Prov på fredag.

Och tröjan? Finstickat från Cream Clothing


Kommentarer


 1. Per 9 oktober, 2017 on 19:31 Svara

  Nu har du gjort något dumt med kinden.
  Fy på dig du som är så naturligt vacker.

  • kim 10 oktober, 2017 on 07:01 Svara

   ingen bra reklam för firman som har gjort ingreppet, tycker jag. Men smaken är som baken…

 2. Lisa 9 oktober, 2017 on 21:52 Svara

  Blir så glad när jag ser hur fint Loppan mår.
  Så fin han är i pälsen. Vacker mot din tröja.

  • Irene 10 oktober, 2017 on 20:03 Svara

   Katten ör djur som är skapade för att jaga, inte för att klappas eller matcha en tröja. De lider i fångenskap.

 3. Marie 9 oktober, 2017 on 21:53 Svara

  Undrar varför jag inte kan se dina bilder? Har inte sett att någon annan har nämnt detta, så felet ligger väl förmodligen i min dator! :(

  • Monique 10 oktober, 2017 on 10:59 Svara

   Jag tror att det är reklamen som gör att datorn känner sig ”hotad”.

   Jag får upp en fråga om jag vill ”show all content”, och om jag klickar ”Yes” så kan jag även se bilderna.

 4. Anette 10 oktober, 2017 on 12:55 Svara

  Ingen vanlig katt…en sammetsbebis…..så fin och du med Lotta….vacker som få!!

 5. Benita 10 oktober, 2017 on 14:21 Svara

  Ja, Lotta, någonting har förändrats hos dej. Skilsmässan eller något? Saknar dej som du var förut. Loppan ser i alla fall ut att må fint. Fin kisse. Undrar också om du gjort dej illa eller hur är du så svullen om kinden ? :(

 6. Marie 10 oktober, 2017 on 21:36 Svara

  Monique, jag följde ditt råd och nu kan jag se bilderna igen! Tack!

 7. Elsa 10 oktober, 2017 on 21:49 Svara

  Jag blev helt kär i tröjan! Härlig färg och modell, helt i min smak.
  Och katter ger glädje. Loppan är jättefin.

 8. Hope 11 oktober, 2017 on 10:54 Svara

  😻

 9. Monique 11 oktober, 2017 on 15:57 Svara

  Katten är mycket fin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *