VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

WAR ON CANCER

19121050_223678918149822_8236104014945583104_n

Fabian Bohlin. Skådisen som drabbads av leukemi och som precis som jag, bloggade sig igenom sjukdomen. I dagarna lanserade han plattformen War On Cancer där människor över hela världen kan dela med sig av sina berättelser, hitta andra och dela sina erfarenheter.

fabian-bolin-war-on-cancer

En global plattform för alla som vill dela med sig eller ta del av andra cancerdrabbades historier. Allt från kända profiler som Anette Norberg, chefredaktören och författaren Pamela Andersson och  Katarina Hultling, till föräldrar som skriver om sina barns behandlingar på andra sidan jorden.

Vi år lunch i somras och Fabian har kämpat hårt för att landa det här projektet. Och även om du själv kanske inte är drabbad kanske du har någon i din omgivning som skulle behöva få läsa om andra, bli stöttad, känna sig mindre ensam i landet Cannorlunda. Tipsa om den här sajten då tycker  jag.

War On Cancer


Annons

Kommentarer


  1. FrkM 1 oktober, 2017 on 10:44 Svara

    Jag har följt Fabian resa i både hans sjukdom och hans engagemang för cancer. Hans otroliga driv och positiva inställning är fantastiskt. En man att beundra.

  2. Hope 1 oktober, 2017 on 22:17 Svara

    ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *