VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GÖR OM-GÖR RÄTT

Josse_matplats

Josephine Bornebusch fantastiska våning

När jag flyttade in i den här lägenheten för snart två år sedan hade jag bråttom. Bråttom att landa i mitt eget, att börja bygga mitt eget liv på mitt eget sätt och efter att ha bott i någon annans lägenhet, kontra varannan vecka i huset till att börja med, var jag besatt av att boa in mig. Och det fort!

 

Josse_vardagsrum03

Och jag handlade mycket på Blocket, IKEA. Ville bara att det skulle vara klart, klart så jag kunde börja leva. Jag lade ingen kärlek på att hitta det där jag egentligen ville ha. In med något bara. Lite så jobbade jag. Och inreda ett hem tar tid.  Att leta och hitta. Inget som görs i en handvändning.

roomview-new-classic-livingroom

Och jag är väldigt svag för den här stilen. Många skulle kalla den själlös kanske. Som ett väntrum som någon sa. Men det enkla, rena tidlösa och klassiska. Det är något som alltid tilltalat mig. Och eftersom det är jag som ska bo här så bestämmer jag precis vad jag vill! Fiffigt va? (nej Lennox rum styr han över

img_9143

De här sidoborden och den stora glaslampan. Så fint. Hemma hos bekantingen Carola.

Så nu har jag börjat om. I ett lugnare tempo nu när jag kan andas ordentligt och inte med hjärtat i halsen hela tiden. En ny soffa är beställd efter att ha letat igenom alla sajter och ställen som finns. Och en ny matta. Färgen… ja, ni kommer bli förvånade.

Men det tar ju runt 6-8 veckor innan soffan kommer så bara att vänta. Under tiden letar jag efter de här klassiska IKEA stolarna som inte görs längre.

EKENASET-fatolj-1

Fredag. Lennox är här allt är bra.


Kommentarer


  1. Maggi 22 september, 2017 on 22:47 Svara

    Kolla även på ”Gripsholm ” stol/fåtölj , är också snygga,stilrena o klassiska .

  2. Helena 23 september, 2017 on 10:54 Svara

    Se Ekenäset på IKEA.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *