VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BOOKS&DREAMS

img_9270.jpg

Min förläggare Carina Nunstedt håller ju i Books & Dreams-kvällar i landet.Dit bjuder man in författare, en pratstund på 15 minuter på scenen, lite boksignering i pausen. Och i tisdags var det dags på Oscarsteatern.

img_9262

Jag var i gott sällskap. Emelie Schepp, Tomas Ledin, Per Hagman, Åsa Hellberg Katrin Sundberg, Ebba von Sydow och Emilia de Poret. Alla fick en stund på scenen. Olika böcker, olika tänk.

Jag var inte i mitt esse. Kände mig så trött och hade inte varit hemma sedan i måndags morse. Men några kom fram i pausen och ville köpa bok. Tack, kändes fint.

img_9271.jpg

Och Eva från Läkarmissionen var på plats och pratade från scenen om problemen i världens yngsta nation, Sydsudan där det sedan 2013 varit oroligt men nu trappats upp rejält.

img_9274.jpg

Eva och jag som varit i Burundi och Rwanda tillsammans.  Den här kvällen kunde gästerna få bli Skyddsängel. Det betyder att man för bara 100 kronor i månaden hjälper särskilt utsatta barn. Skyddsängel har många råd med. Inte alla. Men många och jag tror det var flera som var framme i deras monter.

Jag pratade även en del om Läkarmissionen från scenen. Vill lyfta deras arbete förstås och som deras ambassadör är det viktigt när man väl får chansen att prata om dem.

img_9264

Och här är kvällens författare och konferencierer. I morgon kommer Lennox. Längtar.

Här finns länk att klicka på för att läsa mer om du vill bli Skyddsängel.

Till LM


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *