VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

VI ÄR IGÅNG!

img_4418.jpg

Det är dags. Specsavers har öppnat sin tävling. Och den här gången blir det ingen resa till Tanzania för vinnaren. De har gjort om tävlingen lite och vinsten är istället en glasögongarderob.

Däremot kommer vi åka ner till Tanzania som vanligt för at dela ut de glasögon som samlas in av svenska folket.

img_4622.jpg

img_4446.jpg

De här bilderna tog jag förra året på Zanzibar men jag är lite osäker på om resan går dit. Tror man tittar noga på var behovet är störst förstås. Som ambassadör är jag oerhört tacksam förstås att få följa med.

Den här resan brukar ge mig mig energi för resten av året. Det är svårt att beskriva känslan helt enkelt.

img_4605.jpg

Här är det optiker Stefan som mäter ut styrkan för en äldre dam. Jag önskar att ni kunde se den glädjen det ger att kunna se ordentligt. Fantastiskt!

Här kommer den film vi spelade in på Zanzibar

Nu har även insamlingen startat så vill du lämna in dina gamla glasögon som bara ligger hemma och dammar så gå till närmsta Specsaversbutik. Vi tar med dem och hittar en perfekt match.

Och tack för att så många av er har anmält sig till Tobiasregistet! Otroligt och tänk att det verkligen kan rädda livet på någon. Ni är allt bra fina ni.

Här kan du gå in för att vara med och tävla om årets glasögonbärare.

 


Annons

Kommentarer


  1. Lotta 12 september, 2017 on 00:36 Svara

    Har en fråga om läsglasögon som man köpt i butik är något som kan komma till användning. Har ett par ligger och skräpar då optikern tyckte jag behövde bättre glasögon.

    • Lotta Gray 12 september, 2017 on 14:29 Svara

      Ja, bara att lämna in. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *