VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

MAKE UP STORE

Make Up Store  frågade mig i somras om jag ville vara deras…ambassadör. Gillar inte att svänga mig för mycket med det. Människor som har tusen ambassadörskap tappar trovärdighet. Men vi ska hänga ett tag.

Och jag gillar att de har mycket färger i sitt sortiment samt deras highlighters som jag använt i många år. Personligen föredrar jag inte starka färger varken på läppar eller naglar. Klassiskt har alltid varit min paroll. Men jag vet att många gillar att bära och leka med färger och byta.

Sedan är det bra att man inte bara associerar Make Up Store med ungdom. Att det finns något för alla och att bara för man är över 50 så behöver man inte vara hänvisad till prestigemärken som Esteé Lauder eller Lancomé. Vi får se vad vi hittar på.

Jag har blivit lite besatt av Idol och ska ikväll (efter Idol) bygga en fusksoffa av kartonger så det blir exakt samma mått som min soffa jag vill ha. Den är 257 cm lång och vinkeln från dörr till hall är inte att leka med.

Någon frågade om den inte gick att dela på när man flyttar. Nej, vilket är bra iofs på ett sätt för  inbillar mig att den då blir den mer solid längre.

Jakten på grå matta 200*300 fortsätter. Så satans dyra i den storleken.


Annons

Kommentarer


 1. Zenita 6 september, 2017 on 19:51 Svara

  Estée Lauder – accenten på första e:et.

  Lancôme – ingen accent på e, men circumflex över o.

  • Lilla jag 7 september, 2017 on 08:31 Svara

   Znark

   • Siv 7 september, 2017 on 21:11 Svara

    Vad då ”znark”, ”lilla jag”? Lotta ska väl veta vad hon pratar om och var hon har varit – se inlägget med Richard – Artipelag, inte Arkipelag!

 2. Lotta 6 september, 2017 on 21:48 Svara

  Hej!
  Har du kollat in mattorna på Tugvista.se
  Dom har många stora mattor till vettiga priser👍🏼

 3. Benita 6 september, 2017 on 22:14 Svara

  Jag igen undrar varför du Lotta börjat svära som en tonåring?

  • Birgitta 7 september, 2017 on 11:17 Svara

   Trist utveckling. Tycks vara en trend bland s.k. kändisar.

 4. Hanna 7 september, 2017 on 03:20 Svara

  Kolla rugvista.se 👍

 5. Yvonne 7 september, 2017 on 08:17 Svara

  Jag har köpt på Kilandsmattor.se! Supernöjd med mattorna och deras sortiment!

 6. Lilla jag 7 september, 2017 on 08:30 Svara
 7. vita_margarita 7 september, 2017 on 08:54 Svara

  Hitta en snygg heltäckningsmatta i den färg som du vill ha.
  Sedan ber du mattbutiken langetera mattan i den storlek du vill ha.

 8. biggan 7 september, 2017 on 18:58 Svara

  Jag har en soffa 2,65 m lång i sammetsplysch. Den har 3 breda sittdynor och är nästan obekvämt djup. Men visst, exklusiv och väldigt skön att somna i. Men en så stor soffa kräver ett väldigt stort rum. Idag tror jag jag skulle välja en lite mer normalstor soffa.

 9. Cecilia 8 september, 2017 on 07:32 Svara

  Hej Lotta,
  Denna matta är förvisso 200×290, men snygg.

  Vilken nyans i grått är du ute efter?

  https://www.ellos.se/ellos-home/ryamatta-marrakesh-200×290-cm/1046747-02

 10. LN 8 september, 2017 on 15:28 Svara

  Dyrt med matta? Men skönhetsfixet måste väl kosta bra mkt mer och måste ju fyllas på/i hela tiden? Tänk istället att mattan kommer du ju ha länge förhoppningsvis, om det är bra kvalitet på den du köper.

 11. Eva 9 september, 2017 on 22:59 Svara

  Kolla med Claudia Galli-Concha som bloggar på Loppi vad det kostar, hon vinchade in en soffa för ett par veckor sen via balkongen för den gick inte in i hissen. Ha det så gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *