VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LITE AV VARJE

Så fint att läsa era tankar om soffor. Ska verkligen ta till mig av alla råd. Så typiskt bara att det verkar som om jag får ta en 3-sits fast det är en 4-a jag behöver. Vad kan det kosta att vincha in den genom balkong? Någon som vet.

Idag har jag jobbat och sedan gått till Vicky för fransförlängning vid 17. Ja, jag unnar mig det. Och så har jag träffat tenoren Rickard Söderberg för en långintervju ute på Arkipelag. Där har jag aldrig varit. Väldigt vackert, avskalat och …nordiskt.

Det är en vecka då Lennox är hos sin pappa och veckan är som vanligt fullspäckad från 8-22 på kvällarna. Inte alla men några. Det är mycket på jobbet. Och så mycket med min pappas arv som gör mig galen av oro.

Har anlitat en notarius i Bryssel som tickar 1 800/timmen. Och inget har hänt. Mer än att fallet redan har öppnats i Senegal, där han dog, och min notarius anser att det ska handhas i Bryssel. Sömnlös blir jag. Det är nu fem månader sedan han gick bort. Inte ett dugg vet jag.

 

Jag fick lite dåliga förutsättningar idag.  I vanliga fall tar en Lotta möter drygt 1,5 timme. Men Richard hade bara en halvtimme över och då blir jag stressad. Svårt när förutsättningarna ändras på plats men har lärt mig av ålder och erfarenhet att göra det bästa av situationen.

Glad blev jag när jag hittade de här fina mockabootsen på loppisen för 30 kronor i söndags


Kommentarer


  1. Riitta 5 september, 2017 on 23:59 Svara

    Hej! Hör med Claudia Galli Concha. Hon tog nyligen soffan genom balkongen med lyftkran.

  2. Artlover 6 september, 2017 on 00:04 Svara

    Du var på Artipelag, inte Arkipelag. Lek med ord liksom. Hela finessen går om intet annars.

  3. Åsa 6 september, 2017 on 09:18 Svara

    Hej
    Vad är problemet med en 4-sitssoffa? Jag antar att de som levererar soffan till dig också monterar den på plats i din lägenheten för den levereras väl inte färdigmonterad?

    • Lotta Gray 6 september, 2017 on 13:25 Svara

      Jo, den levereras färdigmonterad.

  4. Annika 6 september, 2017 on 14:13 Svara

    Om du känner den här damen kan du fråga henne:

    https://claudiagalliconcha.se/ingen-vanlig-syn/

  5. Sofia 7 september, 2017 on 00:21 Svara

    Vad kan en Notarius publicus göra? Borde du inte anlita en advokat?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *