VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

CAROLINA

Än en gång har jag varit tvungen att omvärdera mina föreställningar. Gynning. Gapig, flamsig och allmänt oskön. En bild jag förstås själv odlat. 


Men så kom jag hem till hennes fantastiska hus på Ekerö och möts av humor, värme, enormt företagande och entreprenörskap och en närmast osannolik energi. 

Vi pratade mycket om saker jag inte kan skriva men som lämnade mig med en känsla av respekt och samtidigt. Sorg. 

Tack för jag lär mig. Varje dag. 


Annons

Kommentarer


  1. LN 12 augusti, 2017 on 17:10 Svara

    Har definitivt aldrig haft bilden ”oskön” om Carolina Gynning.Alltid tyckt om henne jättemycket och tvärtom tyckt hon är störtskön, ett skånskt yrväder med hjärtat på rätta stället! Förstår inte riktigt varför du skriver att ni ”pratade mycket om saker du inte kan skriva”, kanske lite onödigt, är syftet att skapa nyfikenhet, får jag tyvärr skvallertidningsvibbar.

  2. Zenita 12 augusti, 2017 on 23:33 Svara

    Varför är du så dömande mot personer du aldrig träffat?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *