VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

TJEJERNA

Det här med vänner hörni. Jag är lite av en ensamvarg. Jag gillar folk men med åren har jag dragit mig mer undan. Har svårt för kallpratet med människor som man inte har någon historia med. 

Förra veckan tog vi en spontan middag på Thaibåten, Lenita,jag och Micaela. 

Jag och Lenita har barn varannan vecka och hon och jag är så paradoxalt olika man kan tänka sig. 

Där hon är galen, glad och tar de flesta tillfällen man kan att träffa folk, ha kul, göra impulsiva, roliga saker, där är jag ”näää, inte går väl det”. Önskar jag hade lite mer Lenita i mig.   


Annons

Kommentarer


  1. Jenny 12 augusti, 2017 on 00:57 Svara

    Tror man kompletterar varandra som vänner väldigt bra! Säger det igen, jag är en trogen följare sedan din start i bloggvärlden, likaså beställde jag din bok innan release. Måste bara få säga att du är så fantastisk på det sätt du delger dig av ditt liv! Om jag finge möte dig nån gång så lovar jag att jag kommer inte att hålla mig från att ge dig den största kramen av alla kramar ❤️ Tack för allt du ger i både smått som stort! Du är unik & var stolt över den du är. Gå med rak rygg alltid, bär dina erfarenheter med stolthet för det har format dig till den du är idag! 🤗/ Jenny.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *