VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

 JANNE

Jan Björklund. Idag sågs vi nedanför Riksdagen. Väldigt trevlig. Rak och med mycket humor och ironi. 

Vi fann varandra snabbt, gillar att kunna slänga lite käft, skoja. Man märker direkt om det går med folk, eller inte. 

Han sa mycket bra saker om utanförskapet, polariseringen som är så tydlig och all främligsfientlighet. Jag tyckte mycket om Jan. 

Det satt en bloggläsare och fikade och blev så glad när hon såg mig, och till och med Jan kände till att jag skrivit en bok. Så jag fick vara stjärnan för någon minut, hahahaha. 


Annons

Kommentarer


 1. Marianne M 9 augusti, 2017 on 23:46 Svara

  Det var verkligen roligt att träffa dig ”live”, har ju följt dig här så länge! Det syntes att ni klickade, du och Jan! Tyckte också att han verkade så sympatisk, ibland får man ju en bild av honom som en man som pekar med hela handen, hela tiden!

  När jag visade bilden på er för en bekant, frågade han om ni var ett par, eftersom ni var så fina tillsammans! Roligt tyckte jag!

  Du/ni gjorde min dag, hälsar hon som fikade på Strömparterren

 2. Lars Cornell 10 augusti, 2017 on 17:17 Svara

  ”utanförskapet, polariseringen som är så tydlig och all främligsfientlighet”, det är angelägna frågor också för mig.

  Om främlingsfientlighet är vi nog rätt eniga (även om jag inte direkt känner din åsikt). Men hur är det med främmande kulturer? Jag tänker då närmast på islam i förhållande till demokratisk kultur. De är inte förenliga, de går inte att integrera. Hur ser du på det? ”Utanförskap” är en delmängd av kulturer som ej kan smälta samman.

  ”Polarisering” har vi några av. Den främsta är klimathysterin. Öppna gränser blev till en härdsmälta som ledande politiker sedan bad om ursäkt för. Nästa härdsmälta kommer att bli klimathotet som inte existerar. Syftet är i stället att införa planekonomi i någon form av världskommunism under FN.

  En grads temperaturhöjning på hundra år varav de senaste 20 åren nästan ingenting är mindre än vad vi människor kan uppfatta med våra sinnen. Men klimathysterikerna kan inte skilja vädersvängningar från klimat. I Diskobukten där Nordenskjöld gick i land år 1883 går isranden nu två km längre ut än då. Fartyg som nu skulle mäta isen i Arktis nådde ej sina destinationer, de körde fast i isen som enligt AlGore, Rockström och Dyring inte skulle finnas kvar nu.

  Vi måste vänja oss vid tanken att koldioxid är något nyttigt för vårt överbefolkade klot. Ökningen från 0,03 till 0,04 procent har fått vårt Klot att bli 20 procent grönare. Skall vi mätta fler munnar är mer koldioxid därför nödvändigt. Numera är det bara journalister och politiker som pratar om klimathot där SR/SVT är ledande propagandister i Sverige. Folkets vrede kommer att riktas mot dem när det står klart att de blivit vilseförda.

  • Lena 10 augusti, 2017 on 19:55 Svara

   ”Numera är det bara journalister och politiker som pratar om klimathot där SR/SVT är ledande propagandister i Sverige”. Vad sägs om majoriteten av världens klimatforskare, är de också bara propagandister? Vad har du för vetenskapliga belägg för dina påstående?

 3. Ava 10 augusti, 2017 on 22:23 Svara

  Herregud, Lars Cornell! Du låter precis som Trump! Så otroligt sarkastiskt men framförallt så otroligt fel du har i din ”analys” om klimatförändringen. Och det där om främlingsfientlighet men ”vad tycker du om främmande kulturer?” Luktar rasism på lång väg. Blev riktigt illa berörd av ditt inlägg där bakåtsträvande åsikter göms bakom en massa luddiga ord. Hua.

  • Lars Cornell 10 augusti, 2017 on 23:02 Svara

   Ava, jag kan inte se var begreppet ‘rasism’ kommer in i bilden. Men du är kanske mer skarpsynt eller kanske fantasifull än vad jag är.

   Vilka ”klimatförändringar”? 0,8 grader på 100 år efter ett ovanligt kallt 1800-tal är mindre än vad du och jag kan uppfatta. Utan känsliga mätinstrument och stora datorer skulle vi inte ens veta om den obetydliga uppvärmning som skett.

   Symbolord som ”utanförskap”, ”polarisering”, ”fossilfritt” fungerar inte längre i svensk symbolpolitik. Intelligenta människor frågar efter bevis, konsekvens och kostnad. De partier som inte har bra svar på de tre frågorna utan avfärdar allt som ‘koncensus’ och ‘rasism’ har svårt att dra till sig väljare. Kanske är Mp siffra 3,7 och SD 26 procent i senaste Sentiomätningen ett tydligt tecken på det.

 4. Gunil 10 augusti, 2017 on 23:54 Svara

  Är du verkligen ”Janne” med Jan Björklund?
  Det är ju annars många som helst inte vill bli varken om- och/eller tilltalade med smeknamn av främmande människor.
  (Bara en liten anteckning om seriositet, inte illa ment)

  • Sofia 11 augusti, 2017 on 14:21 Svara

   ”Inte illa ment” men tydligen en riktigt viktig fråga att ta upp…..

  • Moan 11 augusti, 2017 on 16:06 Svara

   De flesta har insett vad som håller på att ske med vårt klimat.

   Snart är det bara Trump, du och några andra okunniga som inte har förstått det.

   • Moan 11 augusti, 2017 on 16:08 Svara

    Det var till Lars Cornell.

    • Lars Cornell 11 augusti, 2017 on 17:30 Svara

     Trots SR/SVTs intensiva propaganda är det bara ungefär hälften av oss som tror på ‘klimathotet’ förorsakat av koldioxid. Men du Moan har kanske SR/SVT som ditt enda husorgan. Då går det att förstå din åsikt.

   • Lars Cornell 11 augusti, 2017 on 17:26 Svara

    Du har rätt. Det kanske inte är så många som känner till att vi nu befinner oss i slutet på en 12-tusenårig värmeperiod. Snart har vi en ny 80-tusenårig istid över oss. Den bör vi oroa oss för.

 5. Jan Norlin 11 augusti, 2017 on 16:29 Svara

  https://anthropocene.live/2017/08/06/svt-och-andra-fake-news-msm-slar-standigt-nya-rekord-i-desinformation/

  Vi blir allt fler som inte tror på klimathotet som det framställs av media och fuskande klimatforskare.
  Vimmelmamman och våra politiker rekommenderas att gräva djupare i klimat och energifrågor även Jan Björklund!!!

 6. BennyNilsson 11 augusti, 2017 on 17:45 Svara

  Efter en olycka har jag tvingats till konvalescens hemma några veckor. Efter ett tag med radion påslagen och surfande i media blir jag nästan illamående av alla inslag med ”forskare” som levererar den ena framtidskatastrofen efter den andra pga sv den sk ”klimatuppvärmningen”. Hade inte media skrivit om detta hade ingen märkt någonting!
  Fattigdom och svält minskar i världen, jorden blir grönare och färre dör i naturkatastrofer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *