VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

STEAM


I fredags tog vi bilen och åkte till Steam Hotel i Västerås. Sedan att resan dit tog fyra timmar istället för drygt 60 minuter är en annan sak. Brorenovering, trafikolyckor och knas på gps:n gjorde att vi landar på hotellet vid 17:45 istället för 15.

Men det var det värt. Herregud ett sådant fint hotel. Mässing, koppar, marmor, kristall, stoppade möbler i karamellfärger och Art deco parat med bordell och lite….kristallkronor på det. Insane. Men alldeles, alldeles underbart.

Calista var med och valet var lätt. Jag är på väg till min guddotter Elsa som konfirmerats och idag har det varit bjudning på Fiholm. Så vi sov en natt på hotellet och åkte sedan vidare några kilometer till Gustaf och Maria.

Hotellet ligger i direkt anslutning till actionbadet Kokpunkten så barnen bytte bara om och gick dit medan jag följde med för att hålla koll på dem i vattnet. Tycker det är svårt med barn och vatten, när kan man lämna dem helt utan uppsyn? Typ när de är 15? Alla kan ju slå i huvudet och dra in vatten i lungorna och ingen jävel märker det. Usch, barn och vatten.

Fem år har det tagit att blåsa ut hela den gamla ångkraftverket och här finns allt man bara kan drömma om. Vi har hoppat i sängarna, spelat spel, ätit godis och bara hängt framför den enorma eldstaden i foajén och ville aldrig gå hem.

Frukost med de bästa. Micaela kom från Stockholm och hämtade Calista medan Lennox och jag åkte in till city och köpte Hortensior till Maria.

Min sista semestervecka är slut, idag, måndag börjar jag jobba igen. Har en långintervju med Carolina Gynning inbokad, jakt på sidebord och så den där operationen light, där man bara sövs lätt för att göra en gynekologisk skrapning, ja den ska också in i den här veckan.

unnamed-1


Annons

Kommentarer


  1. Carina S 12 augusti, 2017 on 15:27 Svara

    Hej, och vad roligt att du var i min hemstad Västerås! Bor granne med Steam hotel, och håller med, ett toppenställe så här kommer vi att hänga ofta :)Må så gott , och lycka till med operationen !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *