VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

FAIZA

Jag tar mig till söder efter jobbet. Är sugen på vietnamesisk och bokat middag med vännen Faiza. Det var bara en ren chansning att hon kan ses med en dags framförhållning. Och jag försöker boka in träffar med vänner nu när det finns tid.

Vackra Faiza som kom ensam till Norge på ett plan som 10-åring. En sådan Queen som låtit en tuff uppväxt bli till något positivt.

Vet du Lotta, jag är så tacksam i dag över det för jag har blivit så stark.

Sedan tar vi en kort promenad, max 1 minut, till hennes lägenhet där hon lever varannanveckas liv med med sina barn. Rakt över gatan bor exmaken Abbe.  Smidigt för logistiken.

Jag har funderat på stjärnor på min underarm och ville ha en speciellt i leopard. Så jag och Jonathan gick till  P-ink Tattoo. Det gjorde rätt ont men Lisa var superduktig. Jonathan ville ha texten Changes efter 2Pac:s låt. Nu har min tatuering läkt och jag mailade först några bilder på stjärnor jag gillade.

Unknown-1

Unknown-2

Unknown-3

Och såhär fin blev Jonthes

Unknown-4

Ikväll har jag en intervju för en tjej som ska skriva bok, ”Operation självbild”och ville ha med mig i boken, och sedan väntar efterfest för Robbie Williams som är i stan på lördag.

Tänker åka ut till lite möbelbutiker. Är så sugen på att göra om hemma. På jakt efter konsolbord i hall samt stor vintagematta 200*300 i vardagrum och ska även sälja mina vita sideboard från Åhlens, som jag har i hallen. minns inte vad de kostade. Men är du sugen på att köpa dem så hör av dig. De är ju bara 1,5 år gamla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Istället blir det de här i hallen. Vill ha en stramare, modern stil hemma men försöker köpa budget förstås.

ikea_vittsjo_hyllor_03_480x460


Annons

Kommentarer


 1. Therese 28 juli, 2017 on 22:25 Svara

  Jag är intresserad av ett sideboard. Är jag jobbig som frågar om mått? Samt pris… ha en fin kväll

 2. Camilla 28 juli, 2017 on 23:14 Svara

  Ligger och tycker synd om mig själv i sängen, har ett illamående som hänger över mig sedan magsjukan i början av veckan, och då jag inte vet om jag kommer komma iväg på Robbie Williams konsert imorgon. Blir det så att jag inte kommer iväg så får du njuta av honom åt mig i stället.

 3. Lena Nordberg 29 juli, 2017 on 09:33 Svara

  Gå in och titta på Carpet vista. Där har de vintagemattor som är snygga.

 4. Christina Holm 29 juli, 2017 on 13:24 Svara

  Har läst din blogg i många år och tycker att det är en av de bästa bloggarna som finns. Det är en öppen och ärlig blogg med mycket integritet. En svår balans, men du kan!
  Köpte din bok igår och sträckläste den, hade målat min dotters rum och satt i mina
  målarkläder i köket och läste, det gick inte att sluta :). Med din öppenhet och ärlighet samt styrka inspirerar du många. Jag håller själv på att skall skilja mig och kände så väl igen mig i det du skriver, det är en känslomässig berg -och dalbana, men jag kommer att klara det.
  Tack

 5. Emma-Lou 29 juli, 2017 on 14:52 Svara

  Men gud så gott!

 6. Benita 30 juli, 2017 on 05:45 Svara

  Du är vacker. Ditt hem är vackert, men en sak jag inte förstår att varför det blivit mode med tatueringar. Nu i sommar speciellt ser man hur folk förfular sej. Tycker det bara ser såå fult och smutsigt ut. Ja, det är vad jag tycker. Varför?

 7. Zenita 30 juli, 2017 on 21:10 Svara

  Modigt, Benita! Du riskerar att få hela ”Vi hyllar Lotta”- gänget mot dig.

  Jag håller dock med dig. Tatueringar, oaktat placering och oaktat motiv oc färg, ser smutsigt ut.

  /Z

  • Benita 30 juli, 2017 on 21:56 Svara

   Vet inte om jag menade bara Lotta. Det bara att jag undrar hur så många tycker det är snyggt när jag tycker det inte föskönar någon. Man har snygg makeup kläder å smycken och sedan förstör hela intrycket med klotterier överallt. Är som när ungarna ritat på sej med kritor och man genast ber dom tvätta sej då det ser så klottigt ut. Tatueringarna sitter sedan där hela livet. Tror inte detta fula mode hållet i sej så länge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *